Přejít na obsah

Kdo už měl nehodu s Rapidem?


vikyviky

Doporučené příspěvky

V kvetnu.. 

~2 tydny oprava kdy to vyklepavali na stolici a davali dohromady, udajne se jim malem nepovedlo srovnat karoserii. Po sundani svetlometu to je dost videt jak je to davane odhromady, z venku poznat nic ale neni.

 

 

10252106_10203818157084179_2111494661557

Editováno: , autor: M_ike
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já taky, když už se někdo "pochlubil" , minulý tyden jsem jel z holešova do ovy po dalnici a bum divoké prase si to hoplo přez svodidla přímo před auto :( rana jak z děla oba airbegy venku napinače pasu taky - odnesl to hlavně levý předek auta - světlo, maska, narazník, zpěra, ohnuta šavle, chladič klimy, chladič "vody" , blatník,kapota,  jednotka serva , baterka , prasklá převodovka , ohnutá polosa , kus dvěří řidiče , a balast kolem , a taky plasty co jsou pod autem jelikož jsem ho asi musle přejet i levou stranou :( . Tohle je víčet co se sepsal v servisu při zběžné prohlidce , ale podle mého toho bude více až se to rozebere :( odhad škody v servisu +- 200 tisic  . Prase  bylo bez bot  tak že nepřežilo  :kol-26:  , nevic když jsem pak až byly na místě fizly šel podívat po praseti mnělo jen tři nohy :kol-32: , nevěříl jsme že divoké prase skáče tak vysoko , ale policista říkal že ano  že je to běžné a dodal že jsou namakané :kol-31:

 

Teadka už si z toho dělám srandu , ale malem jsem v autě seděl na hromadě hoven jak se to stalo

 

Jsem zvědavý jak se k tomu postavi pojištovna havarijka byla + GAB tak snad zaplati všecko co mají

 

jsme připraven na sprda :) co tu tedka nastane

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Juraj07 dik

 

Fotky nemám nebyl jak si čas fotit :-/ jezdilo tam hodně poláku spěchajících domu z rakouska , a každý to valil jak umněl , tak jsme mněl co dělat aby něž přijedou fizly , někdo nevletěl do auta co stalo přez dva pruhy , mněl jsem v autě 3 trouhelníky ani jeden nepřežil do příjezdu policie hasiču atd :kol-26: , abych řekl pravdu jen jediné auto zastavilo jestli nepotřebujeme pomoct a to polák ! mněl starší auto , jinak na to kašlaly :(  a dost jich i když už bylo místo nehody obestavěno kužely z majáky proletělo  těsně kolem jako hovado .

 

 Nikomu se nic nestalo tedy lidem , nedošlo k řetězové havarce ke které nebylo daleko , jediní dva co to odnesly bylo prase a rapid no , prasat je dost aspon podle mislivcu , auto se koupí další :)

 

Jediné co mně štve že ten pudr nebo čím to jsou vlastně ty airbegy posypány mám ještě tedka v nose :kol-73:

 

přikládám mapu "pro potencionalní pytláky"  kde je největší šance trefit zvěř

 

http://girosaf.cdvinfo.cz/file/mapa-dopravni-nehody-srazky-se-zveri-predni-cast/

 

juraj07 co pak máš zajem o vrak ? :kol-28:  moc použítelného toho nezbylo :kol-32:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš GAP, tak to bude OK. Kamarádovi nabourala 2 roky starou Octavii II sestra, když jela ze svatby.. Něco ji taky skočilo do cesty a ona to strhla, takže auto omlacené ze  všech stran, udajně 2 kotrmelce přes střechu, taky všechny airbagy venku, no ji se nic nestalo... Nakonec to dopadlo tak, že dostali peníze a koupili si za to novou Octavii II akorád už facelift a s trochu lepší výbavou, protože Octavie tehdy dost zlevnili... A podle toho co říkal, tak dostali kupní cenu zničeného auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že totálka se nekoná , byl se na to podívat člověk z pojištovny , odhadl cenu opravy na 205 tisíc :kol-32:  a auto se bude opravovat , tak nevím nejsme pojištovák ale pokud nové auto stalo po slevě 301 tisic a oprava výjde na 205 tisíc , otázke je jestli se to rentuje ? podle mně nemužou vědět bez rozebrání a daní nových dílu kolik to vlastně bude stát ? nebo se pletu ? (nikdo nemá rentgenové oči )

 

Ano a GAP mám

 

oneb1t : ano tohle je běžná praxe bohužel , ale pokud člověk není uplný id*ot , tak bud to pozná ,nebo si sebou vezme někoho kdo z auty dělá a pozná to

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám dotaz na zdejší mechniky , zadupl jsem brzdy v rochlosti +- 130 kmh bez spojky , mám nechat skotrolovat nebo vymněnit rozvodový řetěz ? přeci jenom to "šlo na ABS" a motor vlastně stál takže musel dostávat "kopance"

 

Co pak nikdo další netuknul rapida ? pište :kol-28:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

205 tis ? to nevím jak to počítal, já trefil auto s první Fabií

 

nutná výměna kapoty, 1x blatník,  světel, masky, airbagu řidiče, ŘJ airbagu, držák ventilátoru, mlhovka, srovnání trošku nosníků co drží výztuhu nárazníku, podběhy. Tohle bylo oceněno na 73tis ( cena auta cca 60tis ) - vyhlášená totálka.

 

Ve své podstatě to byl ťukanec, protože jsem normálně mohl odjet, chladič a motor nebyl vůbec zasažený

 

Ale když to porovnám s tím co ty všechno jsi měl v prdeli a co já, tak 200 mi přijde nějak málo a asi měla být vyhlášená totálka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Mno tak to tu oživíme ne :)

 

Tak dneska další křapka nedal mi přednost , černý peugeotem 206 vyjel ze stopky a přez dvě bilé čary . vice asi nemám cenu komentovat

Snad jen to že ten klučina co řidil peugeote mněl řidičák od ledna toho to roku , a udělal zakladní chybu nepodíval se do leva jestli něco nejede :( a bohuže jelo (ja) :kol-34:

 

 

Na žadné fotce nejsem já , tak si nemusíte lamat hlavinky :kol-31:

post-85117-0-89408700-1429137251_thumb.j

post-85117-0-41339200-1429137321_thumb.j

post-85117-0-78190200-1429137372_thumb.j

post-85117-0-56898300-1429137428_thumb.j

post-85117-0-13055300-1429137483_thumb.j

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano to se vyklepe a prodá jako nikdy nebouráno :kol-28::kol-138:  co pak máš zajem ?

Si tak říkám že si najk začínám zvykat bourat z rapidem :) asi by mi to chybělo :kol-135:

 

No tak cena opravy od nehody z kancem byla +- 200 tisic , jsem zvědavy kolik bude cena za tuto opravu :kol-32:

 

Tentokrát to navíc odnesl motor pohledově to co je vidět po přizvednutí kapoty , pravá šavle je vražená do rozvodu motoru  , alternátor je rozdrcený - klimá kompresor rozdrcený - držák na kterém je altík olejový filtr a chladič oleje je vražený do motoru - katalizátor je rozmáčkly o motor a vyfukový svod taky - a serepetičky kolem , dale to co je vidět na foto

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ripicong : auto je psane na mně , ale je na uvěr u škofinu ,takže vinkulace od pojištovny pujde ve prospěch škofinu :( a já prodělám co jsem dosud zaplatil za auto :kol-25: max mi možná něco škofin vratí "zaleží kolik zaplati pojištovna to kluka " pak se max mužu soudit z viníkem nehody a nebo z pojištovnou že daly malo a ja chci více , potáhne se to léta , výsledek nejistý

 

Po zvednutí auta na zvedák : pravé kolo uražené na naboji - poloosa je ohlá - šasi ohle - podlaha ve předu je schrnutá - vana motru uražená ze předu jako by odchliplá -a serepitečky ze spodu auta

 

Jo malém bych za pomněl odhad škody na autě technikem v servisu 350 tisic od pohledu "prohlidky auta "

 

 

Co pak  "kamenovaní" se nekoná ? to se tedy divím :kol-32::kol-147:

Editováno: , autor: vikyviky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...