Přejít na obsah

"Neexistujúca" aktualizácia softvéru RJ


e1.

Doporučené příspěvky

Len tak pre zaujímavosť. Už ste sa stretli s tým, že viete, že pre váš motor existuje aktualizácia a v servise to systém napriek tomu neponúkol? Kamarátovi sa to v piatok stalo. Má rovnako ako ja motor CBZB, s verziou softu 4050. Ja som túto verziu už mal viac ako rok dozadu a aktuálne už mám niekoľko mesiacov 5491.
Kamarátove auto pripojili ako prvé, a čakali sme že bude minimálne 5491-ka pre neho, a ak niečo novšie, tak hodíme "na kábel" aj moje auto. Nakoniec ale pre neho nebolo, vraj 4050 aktuálny soft. Na moje auto nakoniec nezostal ani čas, ale dosť nás to prekvapilo, tak ma zaujíma, či ste sa s niečim podobným stretli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja som mal doteraz aktualizácie vždy zadarmo, takže aj ja doporučujem skúsiť iný servis. Aktualizácia trvá približne pol hodinu a stačí ju iba spustiť, technik potom môže ísť na káu, alebo aj na obed. Chcieť za to toľko peňazí, je ako keby si platil hodinovú sadzbu v Mercedese za nejakú drahú limuzínu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...