Přejít na obsah

Nefunkční tlačítka na multifunkčním volantu


keymaker

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...
  • o 9 měsíců později...

Mám podobný problém. Tlačítka vlevo na ovládání hlasitosti a hudby normálně fungují, ale tlačítka vpravo, resp. rollovací tlačítko blbne a při zmáčknutí už nefunguje vůbec. Mohl by sem někde napsat smysluplnej návod (popř. i s fotkama) na výměnu tohoto tlačítka? Předpokládám, že se musí vytáhnout airbag na volantu, abych se k tomu dostal, ale pokud to jde i bez, bylo by to lepší. Díky všem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, ferda25 napsal:

Když jsem to naposledy řešil, tak jsem to celé proletoval, ale jak dlouho to bude fungovat je otázka.

 A jakým způsobem si se k tomu panelu s tlačítky dostal? Musel si oddělávat ten kryt s airbagem nebo to jde nějak vycvaknout? Já si myslím, že to vycvaknout nejde, protože je k tomu ještě připojený konektor s levým panelem s tlačítky, aby byly oba propojený a nerad bych ty kabely zničil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, mám také problém s nefunkčními tlačítky. Problém je takový, že na levé straně nefunguje roller pro ovládání hlasitosti rádia. Jinak změna zdroje, přepínání skladeb funguje. Pravá strana mi funguje jen pro telefon, tam je to jasný že to nepůjde na PP. Měnil jsem volant bez multifunkce za FL multifunkci na O2 před FL. Již dříve jsem dával novou GW, columbus a prémiovou HF u které je emulován protokol na před FL maxík. Tlačítka volantu jsem dal F, podvolantovku CH. V rádiu jsem si všiml kodování pro ovládání ovládání hlasitosti, to mám zatržené avšak nemá to žádný vliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...