Přejít na obsah

Nový ROOMSTER II


Jairo

Doporučené příspěvky

Jenže tohle je přebastlený Touran a když se podíváte na Mission Laurin nebo předchozí studii, je asi jasné kam se bude vzhled ubírat. I ze Škodovky šly několikrát informace, že prodejně vzhled Roomsteru ublížil, takže podobné "kontroverze" jako u Roomsteru, Fabie II nebo Octavie II FL čekat nemůžem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vám se asi vzhled líbí, když jste si to auto koupili. Škoda si ale asi myslí, že by si jich s jiným vzhledem koupili lidi víc. Zatím je myslím Kabaň víc než dobrý. Facelift FII a R se povedl, Laurin taky. Zajímalo by mě, kolik toho stihl ještě udělat na SIIC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, moje 1/2 už se nechala slyšet, že Room by se měl když ne napřesrok, tak ve 2013 prodat dokud ještě má nějakou cenu a že by se mělo koupit něco lepšího, minimálně Oktáva, že si připadá jak hroznej exot, když někam přijedem a ona vylejzá z "dodávky"... Bohužel, je to pouze ženská a nechápe pojem "MULTI PURPOSE VEHICLE".... Ale to že "celebrity" jezdí v "ofrouďáku" i do divadla, to je v pořádku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo - jenže kdybych "se nezabetonoval na modrý" a netrval na Roomu, ona by si vybrala francouzskou zmrdku Scénika. A Scénik asi není MPV... O kvalitě francků vím svoje - tam kvalitní znamená, že auto je schopný vyjet z autosalónu na ulici a dojet s kupcem domů... Zbytek už je vina chyb v používání... lollollollol

Mně je dost u prdele to, že Room vypadá jak sbastlenej ve stodole z čumáku fábule a zadku čehosi non-identify - pro mne je důležitý, aby mne dovezl tam kam potřebuju - plus aby pobral všecky a všecko, co chci vzít s sebou... A aby to bylo dost rychle a bezpečně - i ve smyslu spolehlivosti.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle týdeníku Ekonom, bude koncit vyroba R ve Vrchlabí ja jare 2015, kdy se ma dovyrobit poslednich 15kks. Pak uz asi nebude, jelikoz je nas malo, kdo ho kupujem. Ale tak jako se vsim to muze ve finale byt uplne jinak.

Týdeníku Ekonom zřejmě vůbec nevadí, že v té době by měl Roomster 9 let, na "jaře" by ve výběhovém období stihli vyrobit produkci za půl roku. Zcela pomíjí fakt, že ve Vrchlabí se mnohem dřív než v roce 2015 budou vyrábět jenom komponenty..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...