Přejít na obsah

Nový ROOMSTER II


Jairo

Doporučené příspěvky

ak zmenia  touranu/kadíku len predok a zadne svetla plus logo na volante, tak az tak vela prace zas nemaju snad :)

 

EDIT:

tak podla tychto fotiek vidiet ze ten medializovany touranek je zjavne mula 

 

http://auto.idnes.cz/foto.aspx?r=ak_aktual&c=A140528_125038_ak_aktual_fdv&foto=&thumbs=1#FDV5381cc_4D4_2250_3274790635_O.jpg

 

 

nesedi hlavne prednynaraznik, a medzi dverami ma vlozenu cast ....

 

 

EDIT2:

 

spy noveho Touranu

http://www.worldcarfans.com/114052375749/2015-volkswagen-touran-spied-in-europe/lowphotos#0

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Máte někdo zaručenější informace o následovníku Roomsteru, než spekulace v novinách? http://auto.idnes.cz/nova-skoda-roomster-0qz-/ak_aktual.aspx?c=A140822_134752_ak_aktual_fdv  Já sondoval v Praze u dvou prodejců. První tvrdil, že nemají žádné informace ani o tom, že by současný Roomster měl končit. Druhý konec současného Roomstera potvrdil, podobu nového však neznají, ale odhadl, že by měl být něco mezi VW Caddy a Touran.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podľa toho čo ,,presiaklo,, tak nový Roomster by mal vyzerať ako VW Touran. Keď vyšiel terajší Room , zboku sa mi vôbec nepáčil. Zvykol som si , vzhľad neriešim , a auto mi slúži k spokojnosti. A priznám sa ,nový Room by tiež mohol vyzerať extravagantne , nech vyčnieva spomedzi automobilovej šede. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle informace jen potvrzuje nástin, kterej mám nejmenovanýho zdroje už od května - druhogenerační "roomster" bude spíš "caddyster", protože to má bejt jen modifikace kastle Caddyho s uplatněním "charakteristickýho" designu škodofky - znak se slepicí vepředu i vzadu, zadní skupinovky s obrysovkama do tvaru "C", "kabaňovskej čtyřlístek" složenej z předních světel a mlhovek... A zbytek bude jednoduše koncernovej, unifikovanej pro všecky značky, který ho budou využívat. Nejvíc se u tohohle řešení děsím, že přebere zadní tuhou nápravu z dnešního kaďáka - to by byla doslova katastrofa v jízdních vlastnostech, ve srovnání s "prvogeneračním" roomem by to bylo jako sednout do žebřiňáku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Plně s váma souhlasím kluci. také jsem minulý týden skoro "na poslední chvíli" vyměnil ročník 2007 za 2014... Jak to vypadá, nástupce by měl být už klasika nevybočující z řady. Roomster je krásně ujeté  nevyhraněné auto, buď jej miluješ, nebo nenávidíš, nic mezi. Berco, podle malé fotky, to máš hnědou matto? ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Roomster bude mít velmi pěkného následovníka," uvedl k tomu pouze Kabaň s tím, že nový vůz vznikal ve spolupráci s divizí užitkových vozů Volkswagenu.

Zdroj: http://auto.idnes.cz/skoda-superb-zeneva-047-/automoto.aspx?c=A141002_183456_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...