XJOHNNYX Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Jop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OIILG Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Servis mi oznámil servisní akci na výměnu držáku olejového filtru na 1.4 TSI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELXEL Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 pre majiteľov RS ...máte všetci na volante nápis RS? ... Už ano, neměl jsem. Je na to nějaká ta servisní akce (teď sem určitě popletl názvosloví - prostě až budeš v servisu třeba na výměně oleje, tak ti tam to logo přidělají). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 servisná akcia 48L3 tento sa vyhadzuje a nahrádza sa týmto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 hlavnou náplňou tohto servisného opatrenia je zamedziť korózii,ktorú spôsobuje podložka (viď druhá fotka v mojom príspevku č.26) ...ak už je treba tam dať aj podložku,tak inovovaná podložka je už lakovaná tady je tá lakovaná Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 podložka demontovaná z vozidla čo malo zhruba 7tkm ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevo11 Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Bol som na garančnej prehliadke. Výmena podložiek. Označenie akcie: DA - 5514. Zapísané v servisnej knižke. Presne ako to uviedol LIBERO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 pre upresnenie: nie 5514,ale 55I4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Já měl teď při servisu toto (základní budíky bez maxidotu): NA VOZIDLE NUTNO PROVÉST - Servisní akce: 90I6099001 AKTUALIZACE SW PANELU PŘÍSTROJŮ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Tak dnes jsem vezl auto do servisu na provedení servisních akcí: Aktualizace SW panelu přístorojů (zase?) Nastavovač vačkového hřídele (to je prý nějaká novinka) Do servisu si mě zavolali. Asi je to kvůli tomu, že jsem na servisu ve 30 000 km byl celkem nedávno a auto je OL ŠKODA Bez starostí, tak se o něj bojí. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 TADY je k dispozici soubor informací (Prezentace z technické servisní konference ) o řešení různých problémů OIII a dalších modelů ŠA. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiveBomb Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Ahoj, neměl by jste někdo aktuální seznam TPI pro O3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stan - pilot Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Dnes mi oznámili emailem, že je svolávací akce, týkající se výměny závitového čepu na olejovém filtru, čas 1 hodina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Jaka motorizace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlouchyno Posted September 7, 2016 Share Posted September 7, 2016 Tak z jeho podpisu vypovídá 1.4TSi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlouchyno Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Ahoj, Dnes jsem byl u svého prodejce reklamovat odlupující chrom, ale nevzali mě neboť prý byla většina servisních poradců na důležité servisní konferenci. Může někdo potvrdit nebo vyvrátit toto tvrzení? Jestli je to pravda tak se těším, co bude nového v Erwinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Konečně je tu řešení pro problém s reverzací elektrického okna v předních dveřích - výměna řídící jednotky. Takže kdo jste čekal, až škodovka s něčím příjde, tak už přišla :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonercz Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Teď jsem se vrátil ze servisu (2-letá prohlídka) a proběhla servisní akce ... 90K1099001 přeprogramování řídících jednotek Motor: 1.4TSI 110 KW Nevíte co se přeprogramovává touto akcí? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popu Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 Uprava SW jednotek aby nedochazelo k zbytecnemu vybijeni baterie. Nic zasadniho - NO STRESS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Bednář Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 To sice říká oficiální teze Škodovky, ale po prehrani jsem si vsiml (zatím) dvou zmen: 1. daleko citlivejsi Front asistant 2. ve meste mam vyšší hodnotu teploty oleje a nizsi teplotu např. pri zatezi na dalnici, nez jsem mel. Takze vi buh, ceho všeho se to mohlo tykat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 https://svolavacky.cz/?listing_type=skoda-octavia-2017/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZbyšekSU Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Víte někdo více podrobností ke "svolávačkám" (neberte mě za slovo s tím názvoslovím) se značením 90I6 a 97BB? Mám tyto štítky v kufru. Dle info zde na fóru se o těchto číslech zmiňuje @Napalm zde a @o3viki zde Tedy mělo by jít o nějaké přehrátí softu v řídících jednotkách světel (tam je to asi jasné, viz. info od Napalma o chybě kostření) a řídící jednotce motoru viz. o3viki, kde ale není žádné info proč to proběhlo. Ty štítky do kufru se nalepují jen pro "svolávací akce", nebo i pro úkony provedené dle TPI ? (resp. dle návodů z konferencí škoda, protože ne vše dojde až do oficiálních TPI) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 tedy znovu: VIZ ZDE co napsal Pawouk! je třeba neplést si hrušky s mrdalinkama! ten vyhledávač na webu ŠA ti nic nehlásí, protože se nejedná o Svolávací akci! ale Dílenskou servisní akci! jinak řečeno, Svolávací akce - zjištěná výrobní, technologická či jiná vada dílu, či skupiny, která může mít vliv funkčnost vozidla s ohledem na bezpečnost vozidla, nebo okolí - tedy opravdu svolávají jednotlivá auta - jako třeba ZDE - prostě jde o záležitost která "smrdí průserem" pro výrobce, kde jeho odpovědnost za škodu vzniklou vadným výrobkem nesouvisí se záruční dobou na vozidlo a je v podstatě neomezená... a jelikož je nejen výrobce (ale každý zn nás) ze zákona povinen škodám předcházet a je i minimalizovat, řeší to výrobci takto, aniž by čekali až ke škodám dojde... a naopak Dílenskou servisní akci se rozumí výrobní, technologická či jiná třeba i potencionální vada dílu či funkčnosti dílů např díky nesprávně použitého materiálu při výrobě u subdodavatele nebo chybv technologii zpracování atp. atp., která nemá vliv přímo na funkčnost vozidla, ale může být v budoucnu zdrojem zvýšeného opotřebení či nutnosti servisních zásahů, v podstatě preventivní opatření a o tomto se běžně veřenost ani nedozví a neinformuje... a tato Dílenskou servisní akci jelikož není svolávací akcí, počká na další návštěvu vozidla v servise, což může být klidně doba i dva roky - jedním ze záznamů provedení Dílenské servisní akce je nálepka na podleze v kufru vedle rezervy s kódem Dílenské servisní akce a datem provedeni! mimochodem, servisy nejspíš vůči zákazníkovi nedělají rozdíl mezi těmito dvěma zásahy a obecně to nazývají v žargonu svolávačkami.... snad to je takto jak jsem to popsal pochopitelné a už to nebude vzbuzovat další pochybnosti a/nebo fámy v této věci.... Jestli tomu dobre rozumim,u svolavaci akce mi autorizak vymeni tu danou vadne vyrobenou soucastku kdykoliv(i po zaruce), kdezto u servisni dilenske akce se musim ozvat ja,ze je neco spatne...v tomto pripade je vymena take zdarma(i po zaruce)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Neozveš se, protože ty o ní totiž nevíš (pokud tedy nemáš nějaký přístup k těmto interním informacím), servis to provede sám, na základě dat od automobilky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malawi Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Info mam napr. odtud z fora (vydana TPI...)[emoji12] Vsichni vime,ze sami od sebe nic nevymeni (co se dilenske servisni akce tyce), ale kdyz bych si o to pozadal...resim napr. zustavajici vodu mezi prednimi dvermi a prahem (spodni tesneni bylo inovovano),tak by me zajimalo,jestli to vymeni zdarma? V nektere prezentaci z konference jsem se o tom docetl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts