Přejít na obsah

Maxi-K


adi1234

Doporučené příspěvky

@pazduch Doporucuji ti zkusit nejak oslovit ostatni SI vlastniky. Skoro kazdy SI klubak ma, narozdil od Octavii, Maxidot a pousta z nich resi, ze kdyz vymeni origo radio, prijdou o jakoukoliv funkcionalitu horni casti Maxika.

 

O D-Dot byl sveho casu zajem a myslim, ze by to oslovilo porad dost Superbaku, kteri jsou bud novi, nebo nestihli koupit, kdyz bylo.

 

To, ze to Pawouk sloucil z SI sekce zpet sem do tohohle vlakna je asi spravne, ale zrovna v tomhle je to trochu nestastne, protoze SI lidi sem do OI fora asi jen tak bezne nevlezou (coz dokazuje i to, ze ad1234 nasel info o tvem vyrobku na Youtube, nikoliv tady na foru).

 

Tot muj nazor. A velmi pekna prace, mimochodem! Sam jsem premyslel, ze bych neco pro horni cast Maxika zkusil vyrobit, ale lenost zjistovat spravne zapojeni a zpusob komunikace byla neprekonatelna a ted uz nemam SI...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

kluci ja s panem mluvil a je to funkcni pouze u 1.9 u ostatnich motorizaci to jeste hapruje a s tiptronicem to nekomunikuje vubec takze zatim nedoporucuje montovat do jinejch motorizaci ale uz pracuje na zprovozneni ostatnich protokolu. je s nim fajn domluva jsem zvedav kdy me napise ze to funguje i na 2.5 tiptronic hend si to koupim :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím pánové, co se týče motorizace 2.5TDi, nemám to vyzkoušené, jestli to funguje. Kdyby někdo přijel s 2.5, aby se to zkusilo, byl bych moudřejší. Mám to vyzkoušené na motorech 1.9TDi 96kw, 74kw, 66kw, 81kw a na motoru 1.8T 110kw. Nepodařilo se mi zjistit, proč nejde komunikace s TipTronicem, po přečtení identifikátorů řidicí jednotky jednotka reaguje nestandartně a vypadne komunikace. Potřeboval bych si nalogovat komunikaci z vagu, případně sehnat jednotku automatu, stačilo by i na půjčení, kdyby někdo měl. Nemám to na čem testovat. Z ŘJ tiptronic je zajímavá jenom teplota převodového oleje, další info jako rychlost a otáčky jsou zjistitelné i z motorovky.

Pokud ta 2.5 komunikuje starším protokolem kw1281, pak s funkčností nebude problém. U novějších aut už se používa novější protokol kw2089 (většinou od roku 2004+), kterej Maxi-K neumí, zase to totiž nemám na čem testovat, v moji Octavii žádná taková jednotka není.

Editováno: , autor: pazduch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mělo by, protokol se nechá zjistit připojením na diagnostiku. Je to minuta, aby se to zjistilo. Momentálně nemám doma ani jednu hotovou jednotku, jenom tu svoji. Čekám na nové desky. Mělo by být hotovo v týdnu od 15.12. Více info na http://www.maxi-k.cz nebo na emailu Maxi-K@seznam.cz

Editováno: , autor: pazduch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...