Přejít na obsah

Apple iOS 8 a Columbus


Doporučené příspěvky

Na forech Applu o tom pisou, ze vetsine lidi pomohlo v telefonu udelat Reset Network Settings a smazat handsfree auta z Bluetooth zarizeni. V aute pak smazat telefon a nove sparovat. Jsou tam ale i lidi, co jim u ruznych aut nepomohlo vubec nic. Apple nejspis neco zase dodrbal. Psalo to tam mraky lidi s mnoha auty vcetne kupy z VW group. Drtive vetsine ale pomohlo to, co jsem popsal. Sam se desim az zitra dojdu do auta, zda se mi to sparuje nebo ne, pac jsem tez delal update.

 

Hravec: Rozlisovat lidi podle telefonu, to chce ale opravdu hodne primitivni mozek. To je snad jeste primitivnejsi, nez je rozlisovat podle aut, coz tu take par exotu dela. Me take prijde treba Android naprosto nepouzitelny, nikdy bych si ho sam neporidil, ale nepovazuju ty miliony lidi, co ho maji, za lidi bez nazoru. Proste se jim libi neco jineho nez me.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám takový problém. Aktualizoval jsem si iPhone 5 na iOS8 a od té doby mi nefunguje handsfree na Columbusu. Má někdo taky takovou zkušenost? Jak to případně řešit? Díky za nějaké info

Bez problémů jede i s iOs8. Bude to asi jiná zrada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi já už vážně nevím kde by mohl být zakopaný pes. iPhone 5 s iOS8 prostě na mém Columbusu nejde, od pondělí mám iPhone 6 s iOS 8.0.2 a taky ten bluetooth nejde. Čili otázka zní jde v Columbusu přehrát software ( v servisu mi řekli, že to není možné)? 

 

Komu to funguje na iOS 8 normálně a byli by tak hodní koukli by se jakou máte verzi software Columbusu? Všem ochotným mockrát děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jste to nejakym zpusobem nerozbehli, tak jeste chvilicku vydrzte. Mel by vyjit brzo iOS 8.1.

"iOS 8.1 includes several bug fixes for issues in iOS 8, including a fix for a Bluetooth connectivity problem" (zdroj: http://www.macrumors.com/ )

 

Mimochodem, uz se mi taky stalo na Boleru, ze se mi seklo vytaceni hovoru, neslo prerusit a na obrazovce sem porad videl vytaceni volaneho. Asi po 2 minutach se "konecne" prerusilo a od te doby vsechno v pohode.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...