Přejít na obsah

Hodnoty elektrických veličin komponent Climatronicu


Mart78

Doporučené příspěvky

Snad jste se nezalekli názvu téma  :D  sháním informace o hodnotách napětí/proudů/PWM jednotivých senzorů a akčních prvků klimy. Zajímá mě, jakou hodnotu napětí atd. vrací senzory, klapky, motorky, kompresor zpět climatronicu. Nevíte někdo, jestli jsou někde dostupné informace o těchto hodnotách? Např. v jakém rozsahu se pohybuje napětí signálu z čidla G150 atd. Dokáže někdo poradit/nasměrovat, kde tyto informace získat? Procházím růžná fóra ale na toto jsem nikde nenarazil. Díky chlapi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, pročetl jsem si ji, je velmi poučná, nicméně o signálech jako takových tam není skoro nic. Údaje o rozsahu napětí respektive o rozsahu/velikosti odporu jednotlivých senzorů a potenciometrů v akčních členech tam nejsou. Jen něco málo o PWM (doba periody a impulzu). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V DP myslím že jsem žádné hodnoty nenašel..jen montáž.. ale projdu to ještě jednou.

Todle konkrétně je jen ze zajímavosti, chci zkusit rozjet panel climatronicu mimo auto, tak hledám informace, abych mohl nasimulovat senzory a akční členy. Mám s climatronicem ještě další plány, ale je zbytečné se na to ptát, v podstatě si zatím jen hraji :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...