Přejít na obsah

Twindoor


Labradors

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...

Nejde to natrvalo preprogramovat na mod liftback, protoze pouze pouze v modu sedan jsou zamknuty jistici body, ktere dvere zpevnuji. Pokud bys mel trvale (pri jizde) mod liftback dvere by byly gumove. Jinak souhalsim, ze mod sedan je skoro na nic a kdyby byl superb obycejny liftback byl bych za to rad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

Musím se podělit se zkušeností v autorizovaném servisu.Byl jsem na garanční prohlídce a nahlásil jsem lupání při zavírání kufru,že se na to číhnou.Dopadlo to tak,že mi napsali protokol,že lupání je přirozenou součástí zavírání kufru,tak jsem musel zvednout hlas a výsledek byl takový,že si to musí nahrát a poslat do Boleslavi.Dva dny poté mě sdělili,že přijedou z Boleslavi odborníci a seřídí to.Výsledek byl takový,že 4 hodiny seřizování přineslo nepatrné zlepšení,opět byl sepsán protokol,že byl zvuk nepatrně eliminován a pokud nesouhlasím,že si musí auto vzít do Boleslavi a mají na to 30 dní,že je to složitá oprava.Nejvíc mě pobavila jejich hláška,že jsem porušil záruku,výměnou znaků na přední a zadní kapotě,to už jsem je ale poslal víte kam.Výsledek je takový,že jsem si to seřídil sám,trvalo to cca 2 hodky a následně jsem jel do servisu a ukázal jsem jim,jak to má fungovat.Dal jsem jim telefon,když si nebudou vědět rady at mi brnknou.Pokud chce někdo poradit,písněte,napíšu jak na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když sundáte tapec z krátkého víka tak uvidíte uchycení,na každé straně 3x torx,stačí nepatrně povolit a lehce uvolnit,víko je seříditelné,jinak na boku jsou čepy a na nich je viditelné opotřebení,pokud vám tu lupe,ty čepy by šli i trochu přihnout,ale to je prasárna,chce to trpělivost a pohrát si s krátkym víkem a popřípadě trchu našponovat zámek na karoserii,ten je také štelovací,kdyžtak můj tel.723017444

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Nevíte nějdo jak seřídit twindoor když zavřu velký víko vždy v nem lupne jakoby nedovře uplně fest přitáhne si pak v něm rupne po těch stranách a přijde že se pootevře. A nejde otevřít jako sedan jen jako liftback jedna strana je odjištěná a druhá nejde prostě otevřít stále zablokovaná... Ještě jsem si všiml že na jedné straně mi chybí taková ten plastový černý kolík a na druhý straně zase je viz.fotky

post-88675-0-55851700-1419608608_thumb.j

post-88675-0-04669300-1419608651_thumb.j

Editováno: , autor: LadaT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...