Přejít na obsah

Tradiční předvánoční posezení SUPÍ SPOLEČNOSTI 12.prosince 2014


Lanny

Doporučené příspěvky

Pěkné pozdravení celé naší SUPÍ BANDĚ a pozvání k tradičnímu předvánočnímu posezení na PLZEŇCE U ANDĚLA, které se uskuteční v pátek 12.prosince 2014 od 18:00 hod..

 

Předně Vám všem přeji vydařený sraz na Bystřičce a jelikož se jej nemohu zůčastnit, tak jsem již v dostatečném předstihu zabukoval na Plzeňce u Anděla, naše tradiční předvánoční posezení a věřím, že se sejdeme v hojném počtu. Je nás nyní z Prahy a okolí čím dál víc a tak prosím o závazné přihlášky, aby jsem mohl případně korigovat místa.

 

Dnes jsem byl v kontaktu s Davidem (Passportem) a ten se již přihlásil, ostatně se účastnil  všech těchto vánočních sešlostí, jakož i Jára (Ace Ventura) svoji účast předběžně též potvrdil. Pro ujasnění a ty kteří nevědí kde se posezení uskuteční, přidávám odkaz:http://www.restauraceandel.cz/      zároveň předpokládám, že ač se v poslední době málo vyskytuje Johan, věřím, že i on si udělá se svojí drahou polovičkou čas a zůčastní se jako vždy.

 

Věřím, že se naše vánoční posezení vydaří jako vždy. Mějte se všichni moc fajn :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak s Vámi jsem hoši víceméně počítal. Milan žádné toto posezení nevynechal od té doby co patří do SUPÍ BANDY a Tebe Štěpáne konečně rád poznám, ještě jsme se neviděli a tak je nejvyšší čas. Štěpáne, předpokládám, že budeš sám, ale můžeš to změnit a u Tebe Milane to také beru jako singl - změna jistě možná. Ale upřesnění potřebuji nejdéle do konce října.

Píši do seznamu:

 

Doktorone:          1 + 1?

Nemo.x:              1x

Passport:            1 + 1?

Ace Ventura:      1 + 1

Vrbicek:              1 + 1

Czechmichael     1

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Doktorone: Štěpáne, již si nepamatuji jak to bylo loňský rok, ale z mé strany to nemohlo být, jelikož jsem od půlky září byl po špitálech a rozhodně jsem v té době neměl ani možnost IT. Jinak si myslím, že na všech těchto posezeních od r. 2010, na kterých jsem nějakým způsobem participoval, tak snad byly povedené, ale to mohou hodnotit ostatní z té naší SUPÍ BANDY! :kol-28:

To: Czechmichael: Rozhodně Tvou snahu všichni uvítáme a věřím, že se předvedeš nejen s tím stromkem a s koledama Ti určitě rádi pomůžeme! :kol-45:  :kol-35: Jinak jak zmiňuje Milan - myslím si, že to není málo a díky tomu, že jsme se předloni trochu spálili s Plzeňkou na Praze 9, tak jsem si letos přivstal a zabukoval jsem to na Smíchově ZPB (zaplať PB) včas. Jsem rád, že jsem to neprošvihnul. To víš, v tomto období to je v Praze kumšt zabukovat dobrou hospodu. 

 

Hoši a děvčata, tak si dejte o tomto víkendu cvičnou zkoušku, můžete nastudovat hlavně "ty koledy a konzumaci všeho dobrého" :kol-99:  :smich:  Vypadá to, že Vám bude přát i počasí, tak věřím, že se tady objeví hodně "dokumentů z nácviku"!

 

Pěknej sraz a hlavně ať Vám vyjde to počasí! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

MILÁ SUPÍ BANDO,

tak jsem předevčírem mluvil s Davidem - Passportem, který mi rovnou potvrdil účast na našem "ANDĚLSKOPLZEŇSKÉM VÁNOČNÍM POSEZENÍ", které se uskuteční jak výše uvedeno v pátek 12. prosince 2014.

V níže uvedeném seznamu jsou de facto uvedeny potvrzené účasti, kromě Johana, ale věřím, že se mi brzy ozve a svojí účast též potvrdí.

Ace Ventura - Jára 1+1

Doktorone - Štěpán 1+1?

Passport - David 1+1 ?

Vrbicek 1+1

[bDrizzy. 1

Nemo.x - Milan 1

Akire1. 1

JohanJFV 1+1

MarcusV 1

Nějak postrádám v poslední době Torreta, dlouho se neozval, ale na stránky chodí, tak se snad také přihlásí.

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nyní jsem obdržel přihlášku na naše posezení od MarcuseV. Jsem moc rád a potěšen, že se stará dobrá parta opět sejde v tak perfektní sestavě!

 

Jinak seznam účastníků je na této stránce a až přejdeme na další, tak jej přesunu. Od začátku jsem udělal administrativní chybu, že jsem to zařadil nesprávně, ale musíte "dědkovi" prominout některé nedokonalosti. Díky  :gunners3: 

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...