Přejít na obsah

Zlomeny zub na spiatocke.


Zixo

Doporučené příspěvky

Zdravim ludia som tu novy tak dufam ze to posielam spravne. Kupil som si Octaviu 1 rv 1999, 1,6 75 KW bol meneny z povodnej 74 KW a s prevodovkou DUU, ta prevodovka bola tiez raz menena no teraz s nou mam taky problem, ze ked zaradim spiatocku a pohnem sa dozadu tak sa mi ozyva klepavy zvuk ako ked niekto bucha na zelezo, intenzita je tym rychlejsie cim rychlejsie sa rozbieham. Dopredu tento problem nemam, vsetky rychlosti idu normalne, paka nevybruje, nevyskakuje ani mi nevyhadzuje rychlosti. Ked dam spaitocku, rozbehnem sa a vyradim tak zvuk prestane. Samozrejme by som to chcel spravit no zaujimalo by ma ze kolko by stala taka oprava a ci sa vobec oplati... Tiez ak to nespravim ake su rizika ? Ak by som s tym chodil kym to ide a potom vymenil komplet cele ake su rizika ? Ak vymenim jedno ozubenie bude pasovat s ostatnymi castami ? Dakujem za kazdu odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Asi takhle:Měl jsem na převodovce DUU  2x vyštíplý zuby na zpátečce.Na CC autodíly jsem asi za 1500,- koupil nový kolo zpátečky -vyrobený v Japan!A  teď to chodí jak má.Jestli ti ta převodovka jinak řadí dobře,tak bych se na repasovanou vysr. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...