Přejít na obsah

Jaký průměr stabilizátoru př.nápravy Škoda Fabia RS?


erozim

Doporučené příspěvky

Omlouvám se, že zakládám nové téma,ale hledal jsem tu 2 hodiny a nenašel jsem to co potřebuju a do žádnýho tématu zde se mi zdá, že se to nehodí, takže:

 

chtěl bych poprosit - potřebuju vyměnit silenbloky uložení přední nápravy na Škoda Fabii RS 96 kw, r.v. 7/2004, nevíte zde jaký je průměr stabilizátoru? Našel jsem, že se dělá 16, 17, 19.8 a 20.8mm. Když ho přemeřím šuplerou vyjde mi cca 20 mm, takže první 2 menší typy můžu vyloučit, vypadalo by to tedy na 19,8mm, ale neni spíš logické že fabia RS bude mít největší 20,8mm? Předem děkuji za jakýkoli postřeh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, omlouvám se, vyjádřil jsem se nepřesně - potřebuju vyměnit uložení stabilizátoru - ty dvě gumy co tam jsou. Dobře, rozměr stabilizátoru posuvkou mi vyšel přesně 20 mm, takže mi to nesedí na žádný rozměr ani minus ty 2mm jak píšeš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za rady. Já někde koukal, že origo bude stát jeden kus 200,- a neorigo třeba 45. Pokud je to jak říkáš akurčitě neni co řešit a je asi lepší koupit origo. Já jsem třeba myslel, že někdo ví přesně jaký se dával průměr stabilizátoru na RS abych i věděl jestli jsem dobře přeměřil.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...