Přejít na obsah

Jarný zraz superbclubu 2015 na Slovensku


Ghostbuster

Doporučené příspěvky

Banda, potreboval by som upresnit počty osôob, psikov a noci ktoré plánujete prespať v kempe, a ak ma niekto zaujem o stan tak cena je za stan myslim 1,3e a osoba v stane 2,7 orientačne. Píšte kludne do správy, na email ( bracikm@gmail.com ) alebo na facebooku ci sms. dakujem :-) a návrhy na zgrupované chatky taktiež uvítam, ak sa niekto k niekomu prida dajte vediet. miesta vyzera ze bude dosť. Ako to vyzerá s 2kovými supíkmi? zatial viem len asi o 2... Chýba niekto z pravidelných účstníkov zrazu? (otázka na báju, ktorej ďakujem za spoluprácu a sledovaní témy) uz  sa tesim, aj ked mame taky bordel a zhon v práci, do toho vybavujeme stavebne povolenie s Lenkou na nas domcek atd... dnes ma sef prehovaral normalne do roboty v sobotu 23. kolaudujeme nový sklad a chel ma tam mať, hold smola :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já dorazim v sobotu, na slovači budu už od úterý, takže přijedu v sobotu ráno, ale né zas abych vás budil, cca 10 a zpět pojedu možná ještě v sobotu večer a nebo přespim do neděle, to se ještě operativně dohodnem až budu na slovensku, nejspíš sám, možná vezmu malou, dle toho bych se večer vracel nebo zůstal do neděle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok super. Chalani čo sa týka wifi, tak v kempe nie je. Ja vám vpripade nudze spravim z telefonu, v restauraci kam pojdeme jest je wifi. dnes som sa bavil aj s kuchárom, spravia nám menu cca 5-7 jedál a ak by sa nasiel niekto kto by si nevybral z ponuky môže si objednať z jedálneho lístka, ale bude dlhšie čakať na jedlo. Psikovia im v reštaurácii vadiť nebudú :-) Samozrejme najskôr sme sa najedli až potom sme sa rozhodli pre tento penzión :-) Dal som si steak na mexicky spôsob na skusku, chutil výborne :kol-27:

post-85341-0-16714900-1431813327_thumb.j

inak tu je ich web:

http://www.penzionmanin.sk/

 

Navrhujem obed o 13:00 a potom spanilá jazda, môže byť?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...