Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

Probuh lidi toto vubec neni mirror-link, proste pripojili na videovstup nejaky samsung dongle a pres ten zapli zrcadleni displeje.

Mirror link takto vubec nevypada a neni to 100% kopie displeje telefonu. To by bylo uplne nahovno. A hlavne to jde ovladat i z displeje auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To co maji ti rusaci je jakasi krabicka, ktera se pripoji na video vstup od radia. Problem je, ze Bolero s nejvetsi pravdepodobnosti videovstup nema. Na druhou stranu je asi mozny nakonfigurovat Bolero s parkovaci kamerou, takze by tam nejaky vstup mohl byt.

A treba krabicka, ktera by se dala pouzit a ktera umi i MirrorLink nebo Airplay je KivicOne. Stoji necelych 5000Kc. Ted uz jen aby nekdo vedel jak na to do auta a postnul sem navod. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ja mam zase informace, ze MirrorLink bude v drive koupenych Octaviich spojeny s kompletni vymenou MIB. Navic se pry na pristi rok chysta vetsi podpora Apple produktu, ale co presne, to mi nebylo sdeleno. Ze by bylo na vyber mezi MirrorLink a AirPlay a nebo rovnou CarPlay? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

dnes jsem koukal do konfigurátoru a je tam nově položka:

 

Funkce "SmartLink" za 3300kč

Funkce SmartLink umožňuje elegantní propojení mezi vozidlem a chytrým telefonem prostřednictvím rozhraní MirrorLink. Princip spočívá ve zobrazení obrazovky telefonu na obrazovce infotainmentu vozidla. Zařízení se k funkci připojují skrze USB kabel (nabíjení a přenos dat). Funkce SmartLink je volitelná k infotainmentu BOLERO 5", AMUNDSEN 6,5" nebo COLUMBUS 8".

Zajímalo by mě ale zda pujde dokoupit a aktivovat k současnému Columbusu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam uz tak minimalne 14 dni. Je to funkce nove MIB 2. Generace u modeloveho roku 2016. Bohuzel se obavam, ze kvuli smartlinku budeme muset menit celou jednotku v prihradce spolujezdce. Obrazovka u Columbu nastesti zustava stejna. Sance, ze pujde smartlink dodelat do MIB 1. Generace je temer nulova. Ale zatim porad je.

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

95% telefonu s tim stejne neumi komunikovat, tak nesilte. Ve sve podstate jen HTC a posledni vlajkovy lode tohoto roku. Navigace se tam taky nespusti. Musi byt ta navigace s podporou ML, takze treba Sygic ma na to specialni navigaci, ktera taky nestoji malo a cracknuta jeste neni :(  Takze zadna hitparada s touto technologii. To uz by se mi libil vic Mirracast, to je prave zrcadleni mobilu. Sice jednim smerem nejde tel ovladat na radiu ale to by mi nevadilo, stacilo by mi proste co na telefonu vidim to vidim na radiu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bicista: ale smartlink neni jen mirrorlink, jak ve Fabii. Smartlink je mirrorlink, android auto a apple carplay, takze 90% telefonu s tim umi kouinikovat. Tech 10% jsou windows phony.. Ja osobne vysiluju kvuli CarPlay. Umi to vsechny iPhone od 5 nahoru (5, 5S, 5C, 6, 6Plus). U Android Auto nebude podpora telefonu o mnoho mensi. A mirrorlink je opravdu kravina.

Editováno: , autor: iphonik4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...