Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

Chci se ještě zeptat, mám v O3RS Bolero s Mirrorlinkem. Když propojím USB kabel s mobilem, tak při spuštění Smartlinku v autě tam problikne na chvilku komplet ozrcadlená plocha mého mobilu...tak musí nějak jít ozrcadlit kompletně telefon, ne?

Editováno: , autor: Dedek007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim, mam taky problem, dnes som menil v svojej O3 (rv 2013) bolero mib1 za bolero mib2. Dovod bol, ze chcem aby mi fungovalo apple carplay resp. Mirrorlink. Po vymene radia som bol v skoda servise, kde urobili ochranu komponent a nasledne chceli vlozit aktivacny kluc na mirrorlink, ibaze toto bolo v systeme zamietnute a aktivacia neprebehla, pravdepodobne system vyhodnotil moju O3 podla VINka, ze je z roku 2013 a mirrorlink fungoval az od 2016 aj napriek tomu, ze tam mam komplet bolero mib2...najde sa nejake riesenie? Vedel by mi niekto poradit? Dakujem pekne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uvažuji o aktivaci Smartlinku na mojí O3 a vzhledem k tomu, že se jedná o nemalou částku a nemám v okolí nikoho, u koho bych se mohl podívat, jak to funguje, tak bych se rád zeptal na pár věcí. Dotazy se týkají jak systému Android Auto, tak Mirrorlink:

 

1) při spojení je kabelem je telefon i nadále spojen s autem přes Bluetooth?

2) lze při spojení přes AA a ML nadále využívat základní telefonování přes volbu "Telefon" na Boleru?

3) lze při spojení používat mobilní telefon? Např. při spuštěné navigaci přes Sygic si na telefonu otevřít řekněme WhatsApp, aniž by se navigace přerušila

4) lze při spojení zamknout a znasnout displej na mobilním telefonu?

 

Všem děkuji za odpovědi. Počítám s tím, že odpovědi můžou být rozdílné u AA a ML. Ideálně, kdyby tady byl někdo ze Zlínského kraje a mohl bych se na to u něho podívat :-)..

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to - Misko83

Ahoj, 

 

ak budes mat cestu do Brna, tak sa ozvi, a rad predvediem....

 

1. - Ano, aj po pripojeni ostane telefon nadalej pripojeny cez BT

2. - Ano, po pripojeni kludne prepnes na radio tlacitkom na PHONE, a riesis volanie rovnako, ako ked nemas pripojeny cez AA alebo ML

3. - pripojenie AA - tu telefon nahodi ciernu obrazovku s napisom Android Auto, a telefon nevies pouzivat. pri ML si nepamatam, poslednu dobu pouziva mlen AA. Inak navigacia sa neprerusi ani v AA, ak prejdes na ine menu - napr telefonovanie a pod...

4. - pri AA budes mat teda ciernu obrazovku s napisom, ale myslim ze displej sa da vypnut. Pri ML myslim tiez.

 

Pocas mojho pisania si dostal  uz strucnejsiu odpoved , tak tu je trocha viac detailov.

Editováno: , autor: viktorb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už dlhšiu dobu používam iPhone a Carplay. Predtým som mal HTC M9 a na ňom rozbehne AA aj ML (full mirror mobilu vďaka dokodovanemu video in motion do Columbusu)

1) áno, no upozorňujem že po pripojení AA už nie je možné pripojiť k BT druhý mobil... Pri ML takýto problém nie je.

2) neskúšal som

3) pri ML som ovládal cez kbe obrazovky vždy konkrétnu apku. Nedalo sa pustiť inú apku na mobil a inú na rádio. Pri AA som mal na mobile len informačnú obrazovku AA, ak si to dobre pamätám.

4) pri ML zostáva displej mobilu zapnutý a odomknuty. Ak ho locknes tak prestane premietať na obrazovku rádia. Pri AA môžeš displej locknut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 19. 12. 2017 na 15:44, horamil napsal:

Dobrý den,

dnes kolem 14. hodiny byla na Google play vložena nová aplikace, která posouvá možnosti MirrorLinku ve Vašem vozidle o kategorii výše! Stojí 179,99,- Kč ( platíte přímo google play) včetně DPH, ale její možnosti jsou takřka neomezené. Máte-li vůz za půl milionu ( a více ) korun a telefon řádově za deset tisíc, určitě investujte dalších 180,- Kč do pomocníka, který z Vašeho auta a telefonu udělá nerozlučné kamarády. Můžete například sledovat on-line vysílání TV, mít k dispozici webový prohlížeč, pouštět v autě videa, komunikovat na Facebooku nebo Twitteru, nebo si třeba pouštět jen internetová radia a dalších cca 30 funkcí. Můžete si dokonce do aplikace přidávat své vlastní oblíbené aplikace běžící z widgetu nebo url adres. Potřebujete jen MirrorLink ve Vašem voze a MirrorLink kompatibilní telefon. Žádný root ani crack telefonu, žádné odemykání VIM, žádné úpravy ve voze. Chodí na všech telefonech s MirrorLink 1.1. od Android 4.1 až po 8.0. Vše přehledně a pohodlně ovládáte z displaye Vašeho vozu, k dispozici je i klávesnice s hlasovým přepisem, můžete své zpráva diktovat, ne je psát! Vše v asi 40 jazycích, včetně češtiny. A kde ten zázrak za pár korun najdete?

 

Zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsauto

 

Dopřejte si skvělý vánoční dárek!

 

Hezké vánoce a mnoho spokojených kilometrů ve Vašem voze Vám přeje

 

Miloš Horák

 

Screenshot_20171218-010241.png

Screenshot_20171218-235501.png

Screenshot_20171219-014444.png

Screenshot_20171219-093012.png

Bude to fungovat cez Sansung kabel na SIII 08/2017 (Columbus) + Samsung A3(2017)?

 

Cital som tu desiatky stran prispevkov, rad, zazitkov, navodov no nikam som sa nedostal. WAZE vidim na Imfoteinmentu asi 5 sekund a potom uz len Skoda one APP uz som skusal stahovat rozne apky no bez vysledku. Dik za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ti jde jen o waze, použij android auto.
Pokud použiješ ML, (pokud se ti to teda podaří zprovoznit) pak to funguje tak, že musíš nastavit cíl na telefonu (Na rádiu to jen zobrazis). Ale na AA můžeš waze přímo na displeji ovládat. (Pouze za jízdy je zablokované vyhledávání cílů.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...