Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

Android Auto v našich končinách na Google Play nenájdeš, čiže všetko toto z Google Play odinštaluj a použi link apkmirror, ktorý som poslal vyššie. Z neho si vieš stiahnuť stále aktuálnu verziu Android Auta, pre tvoj mobil potrebuješ arm64 verziu. V mobile budeš musieť potvrdiť inštaláciu z cudzieho zdroja. Prvé spustenie AA odporúčam spraviť priamo v mobile, až keď ti všetko správne nabehne, môžeš pripojiť cez auto.

 

edit: Musíš potvrdiť inštaláciu aplikácie z cudzích zdrojov..

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V poriadku, zatial dakujem. Skusim to zajtra "rozchodit" podla instrukcii, dnes uz nestiham. Ozvem sa neskor.

 

Vcera som skusal stiahnut AA (arm64) z linku od @brrrrm no instalaciu mobil nechce ani za svet povolit. Uz som prehladal cely mobil 2x a povolil som aj "mimozemstanov" a stale nic. Takze bojujem dalej.

 

Dnes som svoje trápenie s mapami (WAZE) ukončil.

 

@Martin Bednář mi poradil čo stiahnuť do mobilu a za to vám pane VEĽKÁ VĎAKA!

Vo vozidle som skúšal Waze, hudbu a My Škoda app. Použil som na skúšku dva Samsung káble (AC/DC nabíjačku a aj autonabíjačku). Už ai len zvyknúť na vizualizáciu.

Keď prídem domov prilepím aj fotografie.

 

Včera mi to cestou domov blblo, pomohol restart mobilu.

20190530_060100.jpg

Editováno: , autor: robon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Ahoj,

mám problém se spuštěním Android Auto v telefonu po připojení k infotainmentu, telefon mi napíše takovou hezkou hlášku "Platforma Android Auto zaznamenala chybu. Chyba komunikace 8 - Software auta neprošel bezpečnostními kontrolami aplikace Android Auto." (viz přiložený screenshot displeje telefonu). 

Já mám telefon Samsung Galaxy A5 (2017) a zkoušel jsem ho připojit do Octavie z roku 2018, která má infotainment Swing. Do telefonu jsem nainstaloval aplikaci Android Auto z odkazu apkmirror výše - prvně jsem zkusil arm64-v8a verze 4.4.592344 a potom jsem zkoušel i starší verze a i v7a a chová se to pořád stejně. Zkoušel jsem to připojit i ve VW Golfu a tam to fungovalo bez problémů.

Nevíte náhodou někdo, v čem je problém a jak by se tato chyba dala eventuálně vyřešit?

Screenshot_20190704-105049_Google Play services.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, díky za rady a otestování, čas jsem samozřejmě kontroloval, ještě jsem si říkal, jestli jsem nezapomněl zkontrolovat rok, ale vše bylo nastaveno v pořádku. Dneska jsem to zkoušel píchnout do Karoqa a tam se mi to v po chvilce rozběhlo. Opět jsem to zkusil píchnout do Octavie a stejná chybová hláška, opět kontroluji čas a datum a vše ok. Po chvilce jsem zkusil zapnout klíčkem zapalování kvůli změně nastavení infotainmentu, že bych zkusil něco změnit a světe div se, android auto se rozběhl. Takže  záhada vyřešena, pokud bude mít někdo podobný problém (viz hláška v mém předchozím příspěvku nahoře), zkuste zapnout zapalování, pokud ho máte ještě na klíček.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel, hláškou "zapněte zapalování" ten infotainment upozorní pouze pokud jdeš do nastavení a chceš tam něco změnit. Ale pro spuštění Android auto do nastavení jít nemusíš, zmáčkneš pouze APP a pak na obrazovce vybereš Android auto.

Ale každopádně je to divné, že to neupozorní na nic. Jak jsem psal výš, u jiných aut se mi to nestalo, i když je pravda, že tam byly jiné infotainmenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, dlouho jsem hledal a objednaval z ciny az jsem nasel v Datardu. Nejlepsi co jsem zatim objevil jsou kabely USB C od GoGenu. Kabel ma na obou koncich uhlove konektory a oba symetricke... jak samec velkej USB 3 tak samozrejme Ccko na druhe strane. Mam tyhle kabely uz u vseho, od GoPro az po bezdratovou nabijecku. Delka 1metr. 8872103b3c087407871dae9c3c0c129b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...