Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

V 3. 8. 2019 na 10:16, Pytlák napsal:

Mam Samsung Galaxy S9+. Odinstaloval jsem starou verzi AA, vycistil pamet a nainstaloval novou verzi (4.5.592854).

Polozka "Vyzkouseje novou verzi AA" tam neni. 

Lze ji vnutit. Ověřený funkční postup je na https://www.reddit.com/r/AndroidAuto/comments/ckhnrs/force_android_auto_new_interface/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cena je pekelná, když si vybavím to, jak dostávali za tu jejich cenovou politiku. Sám mám Sygic Car Navi. Jako navi s POI radaru a zajmovych bodu je to vcelku slusna, jenze co naplat. Tvari se to jako autonavigace, ale obycejne google maps nebo waze v rezimu Android Auto je hrave strci do kapsy svým  dokonalym ovladanim. Proste zmacnu tlacitko na volantu a mluvim. Vůbec se nemusim dotknout infotainmentu. A Sygic? tam je to v tomto smeru fakt tragedie. Skoro me pripada, ze to vyvojari a ti, kdo rozhoduji u Sygicu, kam to pujde, vůbec nepouzivaji.  Jistou jiskřičkou je spusteni Car Mode od Samsungu. Tam to ma snahu ovládat Sygic  hlasem, ovšem. Nemá to cestinu a na cesky nazvy to nereaguje. Navigate to …  rozumi, ale třeba Pelhrimov to neda. Kazdopadne je videt, ze přes MirrorLink hlasove prikazy funguji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len doplním, že údajne až od verzie 18.2 je podporovaný Mirrorlink Connectivity

https://help.sygic.com/sk/sygic-gps-navigation-for-android/add-on-features/mirrorlink-connectivity

Ja mám v mobile zatiaľ 18.1.x a táto možnosť mi zatiaľ chýba. Snáď čoskoro príde, aby som mohol tiež vyskúšať, aj keď na AA+Waze sa to určite chytať nebude. Ale najskôr si počkám na nejakú akciu (black friday a podobne), aby cena trochu padla!

 

;)

 

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2x Rovnaky telefon Samsung J5 2018,oba mali nainstalovane stare verzie AA a dlho sa nepouzivali.Na prvom nova naistalovana a plne funkcna,na druhom ju sice stiahnem,ale nepovoli ju instalovat,resp.na nu po stiahnuti kliknem a nic sa nedeje.Kde moze byt chyba?

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stěžejní z google play? V CZ není AA k dispozici, proto se ptám. Pokud ne, může být problém v nastavení telefonu: "povolení instalace z cizích zdrojů"

Edit: v jednom pripade jsem taky měl problém s prohlížečem. Zkus jiný. (U mě nešlo přes chrome, musel jsem přes nativní samsung internet)

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako majitel Sygic Car Navigation musím uznat, že na Google Maps přes Android Auto prostě nemá.  Ta ergonomie ovládání, neschopnost ukončit navigaci průjezdním bodem při jeho dosažení nebo ukončení navigování při dosažení cíle, okamžitě vypnout hlasovou navigaci ... to nemluvím o totální neschopnosti používat hlasové příkazy.

 

Zkuste si za jízdy vyhledat nejbližší pumpu v Sygic Car a v Android Auto.  Peklo a ráj.

 

Napadá mě, že vývojáři u Sygicu tu svoji navigaci snad ani nepoužívají, protože tohle jsou věci na které musí normální uživatel narazit.

 

 

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 5. 9. 2017 na 11:28, kahuda92 napsal:

Zdravim Vas panove, budu mit zrejme otazku, kterou jste tady jiz diskutovali, nicmene po precteni vsech vlaken, mam stale pocit, ze neznam odpoved.

 

Mam Skoda Fabia 3 (model 2017, vyroba 12/2016) a mam radio Bolero. V nabidce MENU nevidim ikonku SMARTLINK a tak sem nevahal kontaktovat: 1. Autorizovaneho Prodejce 2. Kamarad co dela ve Skoda Auto projektaka v oddeleni Skoda Connect Portal. Dotazoval jsem se na moznost "Dokoupeni/Aktivaci" SMARTLINK na mem voze, jelikoz sem byl presvedceny, ze polozka za 3000Kc (konfigurator) nebude predstavovat zadny zasadni problem. Ze to bude ciste Software vec, cili budu se jednat o prehrani software toho Bolero radia.

 

Odpoved, kterou sem dostal od dvou zdroju se samozrejme lisi.

 

1. Autorizovany prodejce odpovedel, ze to neni mozne. Konzultoval i s nekym ve Skoda Auto.

2. Znamy se dostal primo na cloveka, ktery se venuje Skoda Entertainment systemum a tady ta odpoved je takova, ze kazde Bolero Radio je vybaveno touto funkci. Jsou dve variany.

a, Smartlink Ikonka je viditelna v nabidce MENU, ale neni aktivni. Zde je treba zakoupit aktivacni klic.

b, Smartlink Ikonka neni viditelna v nabidce MENU. V tomto pripade je treba dekodovat Radio Bolero a nasledne aktivovat Smartlink. Bylo mi i receno, ze by autorizovani prodejci meli vedet, jak na to.

 

I pres tuto informaci, kterou mam se Skoda Auto, mi autorizovany prodejce nemuze pomoci. Dale se pokousim to resit pres sveho kamarada, tak uvidime, jaky bude konecny vysledek.

 

Budu rad, kdyz se nekdo z Vas podeli o Vase zkusenosti v teto zalezitosti. Nekde na forum sem i celt, ze za 6000Kc to bylo provedeno. Me by zajimalo, jestli to bylo provedeno na variante A ci B, kterou tady uvadim. A pripadne, jaky autorizovany prodejce to bych schopny udelat.

 

Diky moc za Vase komentare,

 

David

 

 

Čau,
jak to všechno dopadlo? Aktuálně řeším stejný problém (varianta B) ale u okty 04/2016.

Díky za info

Editováno: , autor: Tomáš Hailich
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...