Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

@JiVi áno, táto finta je už dosť dlho známa, funguje aj na starších Androidoch. Len nezabudni vypnúť aktualizácie aplikácie Google, lebo hneď po prvej aktualizácii ti to opäť bude spíkovať! :)

 

Akurát majiteľom najnovších mobilov to asi fungovať nebude, lebo oni od výroby už možno budú mať tú novšiu "postihnutú" verziu Googla, ktorá nepozná slovenčinu/češtinu..

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

U iPhonů to je tak, že pokud ten stroj carplay podporuje, tak jsi v pohodě. Ty problémy, co bývají, bych řekl, že jsou spíš infotainmentem, který si občas postaví hlavu a "funguje" si po svém. Mně třeba při navigaci přes waze a zapnutém radiu při delším stání s nastartovaným motorem vypne zvuk rádia. Případně občas odmítá telefon na kabelu rozpoznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřesnil bych, je to klasický crowfunding na Indiegogo (myslím, že to běží i na Kickstarteru). Ano, v tuto chvíli to je v prototypové fázi, finální výrobek pro podporovatele bude v 3/21. Neznám nic obdobného na současném trhu. Mám také objednáno.

Neměl bych s tím žádný problém, za posledních 10 let jsem přes Indiegogo crowfunding dělal již řadu skvělých věcí. Ano, vždy to trvá, někdy i o něco déle. Ale cena je o dost nižší než plánovaná prodejní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...