Přejít na obsah

SmartLink (Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLink)


Doporučené příspěvky

Návštěvník

Ani o tom bludu me nepis, nebo me akorat naserete, chtel jsem vam sem  dat odkaz s instalackou, ale jak tak koukam, nic si nezaslouzite.

Kazdy kdo ma Smartlink by si mohl poustet videa, ale tohle prave nesnasim, jak jste vsichni paranoidni a neverici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspíš se jedná o aplikaci CarTube, na pana Horáka se samozřejmě obrátit můžete, ale bude chtít zaplatit za apku kterou nevytvořil. Pokud stihnu otestovat, dám sem odkaz kde jsem ji našel.

 

Edit: nainstalovano, jdu otestovat

 

https://drive.google.com/drive/folders/1i2NFp-5ZRgz5VKpgz3DB7DbqV9h8y5qg

 

Screenshot_20210405-173955_Android Auto.jpg

Editováno: , autor: Stanson
  • Díky 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Stanson napsal:

Nejspíš se jedná o aplikaci CarTube, na pana Horáka se samozřejmě obrátit můžete, ale bude chtít zaplatit za apku kterou nevytvořil. Pokud stihnu otestovat, dám sem odkaz kde jsem ji našel.

 

On se tim ani netaji, ze ta apky a postupy, ktere tam uvadi, nejsou jeho kreativita. Pouze to shani a dava na jednu hromadu a za to chce platbu. Jeho projket s MirrorLinkem skoncil, tak se snazi jinde. 

Me se treba jeho sebrane postupy nelibi. Myslim, ze jednodussi je vzit nejaky stary nebo levny telefon, ten rootnout, pripojit k infotainmentu, spustit zrcadleni a pak, ze sveho telefonu posilat , pres wifi, obrazovku na tento zrcadleny. 

 

edit: Screen2Auto

Editováno: , autor: JiVi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V jeho videu umyslne zakryval ikonu, to mi pripada uplne ubohe. Klidne bych ho podporil, uz jsem v minulosti i udelal. Ale za toto? Sry, i s otestovanim jsem to mel za 1.5h vyresene. Delal jsem to ze zvedavosti a protoze me to bavi. Jasne, to tve reseni on prosazoval po tom, co s nami Samsung vybehl s ML.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože vidím, že jsem zde hodně citovaný, uvedu věci na pravou míru. Moje stránky za 3 Eura + DPH měsíční předlatné obsahují několik návodů na plné zrcadlení telefonu za jízdy vozidla skrz MirrorLink, Android Auto i CarPlay. Obsahují také všechny instalační soubory, které k tomu potřebujete, většinou včetně jednoduchých českých manuálů a VŽDY také přímý kontakt na autora řešení. Mnohdy do Běloruska, do Indie, do Ruska, v posledním případě do Itálie. S autory řešení jsem VŽDY domluvený na publikaci na mých stránkách, v mnoha případech dostávám k otestování i zdrama vzorky za odměnu, že o výrobku natočím propagační video ( mmb multimedia box, obdeleven).

Co se týče aplikace CarTube, jsem opět s autorem domluvený, že na mém serveru jsou ke stažení stejné beta soubory, které jsou i na výše uvedené adrese. Všude v textu i popisu uvádím, že pro získání plné funkčnosti je třeba zakoupit od autora verzi PRO, z důvodu chytré instalace blokace při změně stavu rychlosti. Pro ty méně bystré - není to blokace videa za jízdy - takže ani její odblok Vám z 95 procent nepomůže, na rozdíl od nutnosti zakoupení verze PRO. Na mých placených stránkách je kontakt na autora, ale ten je samozřejmě i přímo v aplikaci. 

Ohledně budoucnosti aplikace nejsem velkým optimistou. Vývojář prostě ukradl identitu jedné pro Android Auto schválené radiové aplikace a touto identitou CarTube podepsal. Proto ji vydíte i můžete pustit jako aplikaci v Android Auto, pokud nejste ale náboženský fanatik a nemáte shodou okolností v telefonu nainstalovaný originál té aplikace z Play Store :-). Jak dlouho tohle bude Google tolerovat, uvidíme. Technicky by samozřejmě bylo možné přidat i video-player i web browser, neboť tato kompilace CarTube není nic jiného, než kombinace těchto dvou věcí a nemá s aplikací YouTube mnoho společného, pouze její design je udělaný velice věrně, stejně, jako tomu bylo v Floating Apps for Auto. Proro se vám pro vás možná překvapivě (pro mne ne) u některých videí objeví hlášení, že toto video nelze přehrát, protože na něj vlastní veškerá práva YouTube. Není jich moc, ale jsou taková. ( fotky mohu poskytnout :-))

Co bych řekl závěrem? Moje práce je na jednom místě soustředit veškeré dostupné a aktualizované informace ohledně možnosti zrcadlení telefonu v automobilu. Všechna publikovaná data jsou se svolením autorů, pokud jsou dopátratelní. Dovoluji si za přístup k celému souhrnu aktualizovaných informací chtít 3 Eura měsíčně, z čehož mi po odvodu poplatků Patreonu a zdanění zbyde asi 40,- Kč.

Asi Vás příliš nepřekvapí, že některé platby ze zahraničí jsou opakované, mnohdy dobrovolně navýšené na několikanásobky těch 3 Eur. V Čechách jsem ale považován mnohdy za pomalu zločince, který chce za balík aktuálních informací zaplatit. A takovým říkám, žádný problém, sedněte si na několik hodin na Google, YouTube, Developres.com apod. a určitě si ty informace po několika hodinách najdete i sami. S hřejivým pocitem že jste za těch několik hodin práce právě ušetřili 3 Eura.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Horamil - presne tak, ja uz jsem tady narazil na tolik chytrolinu, ze jsem tomu vsemu dal stopku, nema se cenu tady s nima dohadovat, jsem tu od nepameti uz 16 rokem a chovani ostatnich je priserna vec, samej mladak, chytry jak radio. Uz jsem se zameril na jine veci, nez se tu zdrzovat hlupakama, co si placaji po rameni.

Uz jen cekam na odstraneni sveho profilu, trochu jim to trva po zadosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Octavka:

na to ale  musíš být připraven, když prostě lezeš s "kůží na trh", tzn. s příspěvky na internetová fóra, tak reakce mohou být různé. Tak to prostě je. Někdo je slušný, někdo ne, jako v životě.

 

Zpět k tématu zrcadlení.

Osobně jsem spokojen, zrcadlím plně přes mirrorlink, tím prapůvodním řešením, přes starší samsung. Funguje mi jakákoli androidí aplikace. Až mi to někdy někdo odstřelí, budu hledat řešení jiné.

Práce kolegy "horamil" si vážím, že na tom alespoň maká a hledá řešení.

Fascinuje mne, že někteří jsou ochotni snad hodiny diskutovat o tom, že předplatné za 3 EUR+DPH měs. je předražené, ale přitom ty 3 EUR mají vydělané za čtvrt hodiny. Dát ty 3 EUR jim připadá moc, ale prožvanit o tom spoustu času je v pohodě.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně. Ač jsem si zaplatil přístup na stránky pana Horáka alias @horamil  a zjistil, že to není pro mě. Jeho práce je pro spoustu lidí přínosem. Prostě sbírá funkčnosti po netu a za pár korun jsou naservírovány k použití - na jednom místě. 

Na druhou stranu nechápu uživatele @Octavka . V případě, že sám našel veřejně dostupné řešení, tak dlouho tajil svůj poznatek, až se nepochopitelně naštval. Ono tu je zvykem free věci tady sdílet, ale to by mohl uživatel, s 16 letou praxí, vědět.

Možná na to řešení přišel ze stránek pana Horáka, ale pak neměl dělat Dášu a měl mu na ně dát odkaz. Ono je stejně jen otázkou času, kdy se nějaké obecně dobré řešení stejně rozkřikne. AA se neřeší jen v CZ.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mapy.cz - maji problem s orientaci mapy mimo navigovani. je stale na sever. Jinak je to hodne podobny Sygicu pro AA. Stejne veci to neumi - zoom, rucni posouvani v mapach - kdyz chcete neco najit , tak nejde posunout si mapou na LCD.   

 

1.thumb.jpg.15f5cd7215a5a1b012d3357d794a2779.jpg2.thumb.jpg.5670cf1cda1abce5a27d80bdff3ec48c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Přečetl jsem posledních 20 stran, ale odpověď jsem nenašel, tak se zkusím zeptat:

1) Lze nějak obejít psaní do Waze přes AA za jízdy? Na netu jsem vygooglil akorát brake sensor bypass. O hlasovým zadávání vím.

2) Lze klávesnici přepínat mezi QWERTZ a QWERTY?

3) Jdou nějak vypnout hlášky o varování přenosu dat atd? Někdy mi AA naběhne rovnou bez nutnosti něco odklikávat, ale většinou musím odkliknout na displeji, že s tím souhlasím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...