Přejít na obsah

Nano vosky - bezpečnost, zdraví,co Vy na to?


Radomír

Doporučené příspěvky

Přátelé okřídleného šípu,

výsledný efekt je parádní to jsem viděl v TV pořadu Autosalon na Primě. Ty částice jsou opravdu,opravdu malé a dokáží zacelit miroprasklinky v laku. Ale co ruce? Tam se také budou zachycovat a jen tak dolů pod vodou a mýdlem, nepůjdou. Těma rukama potom třeba večer různě šmátráme a prstama se také dotýkáme choulostivých ženských zákoutí. Chci rozproudit debatu na toto téma a neuspokojí mne odpovědi typu: kdyby to bylo závadné tak to nevyrábějí, či tak si kup vosky bez nano částic.Co Vy na to? Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ochrana je základ. To ma učili od malička :D

 

Ale inak fakt. Rukavice či gumené alebo obyčajné sáčkové.

A ked už fakt chceš na holo tak neviem no. Po voskovaní umývaš ruky s mydlom ktoré má dosť vysoké pH, čo vosk degraduje dosť. Večer si myslim že sa zase umývaš. Takisto pot ma zase trochu nižšie pH čo tiež vosku nerobí dobre a cez deň prichádzaš do kontaktu s vecami ktoré ten nanovosk znehodnotia úplne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je potřeba vycházet z toho, že ty partie už také mnohé obsahují, takže to můžeš brát tak, že si tím chráníš svoji pokožku. Ale k věci, myslím, že na těch rukách se to moc neudrží - kvůli pocení a mastnotě. I vteřinové lepidle jde poměrně rychle dolu. Samozřejmě nesmíš běžet hned z garáže do :prc: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...