Přejít na obsah

Nefunkční servo. Jízda bez něj ?


streng

Doporučené příspěvky

Zdravím. Měl bych dotaz.

Vytekl mi olej ze serva (octavia 1.9tdi rv2000), a při pokusu olej dolít a jezdit dál, mi tam vydržel tak zhruba 10km a pak zase vytekl , až do také míry, že servo komplet přestalo fungovat. Po dolití zase funguje, ale nemá to moc smysl, když to vydrží cca 10km. Tady na foru jsem četl, že oprava kusu prakticky není možná, a jediný řešení je nové, nebo použité servo.

Chtěl jsem se ale zeptat, jestli je možné takhle na autu jezdit i bez serva s tím, že jenom počkám než olej postupně vyteče a budu jezdit nasucho a servo nebude fungovat, nebo je třeba nějak speciálně servo odpojit? Je možné že když budu jezdit bez serva tak mi tím pádem odejde i něco jiného? 

Ještě jeden dotaz, plánoval bych s tím jezdit občas po D1, bude auto i při 130km/h bez serva stále ovladatelné?

 

Děkuji za rady a odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dal na FI za servo 7800, což není taková raketa abys to nenechal opravit. I když mi v Brně nabízeli vrakáč za 6500 a repas za 11000, ale chce to pohledat někoho kdo tě nechce vojebat.

Bez serva se jet dá, já dal ČR-HR a Z5, ale neprojdeš STK a při parkování to je naprd. Ve vyšších rychlostech to utočíš (u některejch aut i "tuhne") , ale ucejtíš každou kolej a pokud volant držíš 2 prstama, tak ........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...