Přejít na obsah

funkce SMARTGATE


Doporučené příspěvky

V podstate áno, pôvodný Smartgate (krabička pod sedadlom vodiča) je prakticky mŕtvy a jeho funkciu čiastočne prevzal Smartlink+ - avšak tieto "smartgate" funkcie sú dostupné jedine cez appku Škoda OneApp (možno aj Škoda Connect) a tú prepojíš jedine cez CarPlay (iOS) alebo Mirrorlink (Android). Cez AndroidAuto to bohužiaľ nejde. Mám pocit, že už aj OneApp idú zarezať a všetko preberie platený Connect, ktorý však do "staršieho" auta asi nedokúpiš.

 

Ak ti ide o nejaké jazdné štatistiky, doporučujem sa pozrieť na appku Fuelio, ktorá zbiera jazdné dáta cez GPS mobilu, je možné doplniť aj tankovania. Alebo ak chceš niečo presnejšie, môžeš si zaobstarať DataPlug - ten funguje aj na starších autách bez smartlinku a connectu. Cez Bluetooth posiela nejaké dáta do mobilu do aplikácie Škoda Connect Lite alebo WeConnect Lite. Je to však skôr o evidencii jázd, tankovaní, štatistiky a tak - zjednodušený platený Connect.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...