Přejít na obsah

Hučení při 80km/h


LadaT

Doporučené příspěvky

Mám takovou prosbu s autem jsem měl nehodu kdy jsem o obrubník urval obě levý kola a auto dostalo ranu o obrubnik na spodek a zachytlo se až o pravý kola. Ve škodovce mi to opravili dali 2 nový gumy levá strana je cela nová (tlumice,ramena,loziska).po tom co mi vratili auto tam něco nepříjemně hučí při 80 někdy už dřív někdy vůbec bylo mi řečeno že je to gumama dunlop sp fastresponce takže jsem koupil nový gumy continental sportcontact 3 a vida stále to hučí. Sice měli pravdu že dunlopy hučeli asi taky ale togle je něco jinýho na reklmaci mi řekli že je všechno v pořadku a dal se semnou nebavili. Nenapadá vás někoho na co se podívat? Jinak mám 3.6 takže motor "tichoučko" ale tohle mě hrozně žere proto to řeším

Editováno: , autor: LadaT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak dopadly poloosy, klouby? Nejsou cítit nějaké vibrace? Když máš 2ks nových gum, jak sjeté jsou oproti starým a jsou na stejné nápravě? Jak je na tom uchycení převodovky, motoru, spojky na haldexu atd.? A nakonec zkus vychytat, jestli to hučí při stejné rychlosti na jiných otáčkách, převodovém stupni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...