Přejít na obsah

Čelní sklo vs STK


Jiří Vašíček

Doporučené příspěvky

Prakticky na každém autě jsem doposud měl nějakého pavoučka, pokaždé si na STK všimli a jen mě upozornili, že to tam nesmí být. Takže to záleží na lidech. Opravit se to dá, ale musí se to udělat hned. A tuším, že by ti k tomu měli dát nějaký lejstro, že to je odborně opravené a to by jsi měl mít furt u sebe. Jinak je to snad k ničemu, alespoň takhle jsem to měl kdysi na starý 120. Jo a když se to nějak nasvítí, tak je to vidět na pět metrů. Být tebou, tak to zkusím a uvidíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co spáchat pojišťovací podvod? Od auta před tebou odlétl kamínek a rozbil ti sklo. A že jel před tebou zrovna kamarád, to je náhodička .... :-) Nakonec by to asi ani tolik podvod nebyl, protože od nějakého auta opravdu odlétl.

Takhle jsem kdysi vypomohl kamarádovi  :kol-47: protože když zastavíš cizího na cestě tak tě pošle do pi... Otázka je jak se kamarád bude tvářit na bonus atd....však to známe zparkovišť-naboří,škrábne,ťukne ale číslo nenechá...protože by přišel o bonus a já nevím o co ještě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No .. Kéž by to bylo tak růžové... mám cca 92 pojištěných měsíců. V tom dvě pojistné události (jednu před rokem, a jednu letos - odcizení)... nicméně, všechny online kalkulačky to v podstatě vyhodnotí jako "bezeškodních měsíců = 0" , a nové auto mi chtějí pojistit jako bych byl "na nule" (jinými slovy, když udělám kalkulaci bez těch událostí, tak vychízí POV + HAV na cca 12 tisíc, když tam dám tu jednu nebo obe dvě události, tak to vychází na 19 - 22 tisíc - v podstatě jako bez bonusu). Což mě vůbec netěší ... Ale snad nějaká "akční" nabídka bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...