Přejít na obsah

Plechové řinčení při akceleraci


LeMo

Doporučené příspěvky

Prosím o radu, možno sa to tu už riešilo...pred pár dňami sa začali z motoru ozývať podivné plechové zvuky, pri pridávaní plynu na nižších prev. stupňoch, ale aj na volnobehu. Nepočuť to permanentne, niekedy to nepočujem aj celý deň. Stretol sa niekto s niečim podobným??  :kol-32: Vo videu je to ten podivný zvuk v pozadí ktorý počuť s motorom.

20141014_142931.wmv

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve sluchátkách si to nepustím, ale třeba to někdo pozná. Může být také někde něco uvolněného. Nedrnčí ti tam palivové hadičky/trubičky, nebo trubky od klimatizace? Problematické u některých FII 1.2 TSI. Podívej se do motorové sekce FII 1.2 TSI, možná tam něco najdeš. Tohle se obecně špatně hledá přes internet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam na svojom Yeti 8000 km a minuly vikend ma podobny zvuk vydesil. Jazdim ku chate po polnej ceste a v takom pravotocivom naklonenom stupani mi to drncalo. Po zastaveni na volnobeh nic. Dnes sa to zopakovalo a tak som zasiel do znackoveho servisu kde som aj auto kupoval. Servismen startoval, vypinal, otvaral zatvaral a auto nic. Ze je to nove auto, ze ma najaktualnejsi software, ze uz ma aj podlozku pod turbom. Auto bolo vyrobene v VI. 2014.

Ze vraj mam jazdit, ze mam zaruku a ze sa to mozno casom prejavi. Este teraz ma boli brucho od rehotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na té nahrávce to moc nejde slyšet, ale nebude to zas klasika, tyčka ovládání obtoku turba? Mně to dělá snad od začátku a je jedno jestli na volnoběh nebo při jízdě.. Při určitých otáčkách nebo zatížení -kovový zvuk, jako rezonance plechu nebo prostě kovu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...