Přejít na obsah

Řídící jednotka airbagů zjištění typu


Vladimír Adam

Doporučené příspěvky

Prosím potřeboval bych pomoct jak zjistit záměnu  ŘJ airbagů. Koupil jsem si Octavii 2 r.v.2007 po nehodě s tím, že si jí opravím. Postupně jsem vyměnil palubní desku, pásy, airbagy a pak jsem zjistil že ŘJ airbagů v autě chybí. :( Volal jsem do Škodovky a tam mi sice zjistily jaká tam má být (1KO909605T - 0Q2 : řidídí jednotka pro airbag řidiče, spolujezdce a bočního airbagu a možnost deaktivace airbagu spolujezdce) ale za novou chtěji přes 7000kč. :( To je pro mě moc a nikde jí nemohu sehnat. Nejraději bych koupil použitou do tisícovky. Na internetu se prodávaji typy např. 1KO909605T  a v rámečku : 05 H020 S2300 ale nikdo už neudává tzv. index který já potřebuji (0Q2). Vůbec nevím jakou bych měl koupit. :( Prosím vás o radu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nedokážu vysvětlit, co ten index znamená. V Etce sice u nějakých ŘJ jsou, ale nemá smysl je řešit. Odlišuje to různé výbavy, nicméně stejně všechny jednotky pod daným číslem umí vše a na jednotce to ani nenajdeš. To číslo 05 H020..... je jen jiné označení s indexem to vůbec nesouvisí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

teď jsem řešil jednotku u OI, kde mám pouze 1 bag a rozsvítila se mi kontrolka a dal jsem tam na zkoušku z druhé stejné OI co mám ale tam mám dva bagy a nešlo to. Pořád to psalo, že není zapojený 2 airbag, takže by to označení moholo být ono. Podotýkám, že obě řídící jednotky jsou totožné, stejné označení i výrobce, ale zřejmě jinak naprogramované.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...