Přejít na obsah

Řada válců 2 chudá směs-druhého válce"""1.4 16v 55kw


Romik2011

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,po delších úvahách jsem se před nejakým časem rozhodl koupit Fabku kombík s motorem 1.4 16v 55kw.Prý dobrým a spolehlivym motorem.Jiz jsem si zvykl ze ma studeny motor zvuk jak 1.9 TDI ale nejak nemohu prekousnout tu kontrolku motoru která stále svítí...Vag ukázal...jednou Řada válců 1 chudá směs-druhého válce a pak Řada válců 2 chudá směs-druhého válce.Měněny všechny filtry,svíčky,kabely k svíčkám.Neví nebo nemá někdo stímhle zkušenost?Díky

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zdravím. Podařilo se vyřešit? Mám stejný problém na Fabia 1,4 16v, 55Kw, AUA, 2001. Vyměněna lambda sonda (originál), vyměněněn palivový filtr. Teď se chystám změřit tlak palivového čerpadla (před nastartováním docela dlouho trvá než se vypne, určitě víc než 6 vteřin).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor byl dobrý , najezdil jsem s nim 375 tis. km, okolo 300 tis. mě začalo zlobit při prudké akceleraci-předjíždění, výpadky, jak kdyby netáhl plyn, vteřinový prodlevy, po výměně pal. čerpadla , zase OK. chyby neskákaly žádný. kdyby nezačla hnít kastle, jezdil bych s ní dál. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...