Přejít na obsah

Xenony výdrž (a krádeže?)


Tragedie_v_JZD

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...

Tohle bych neřekl že to je kvůli kráse ale kvůli tomu jak svití a jak bys je měl na autě tak obyčejné nikdy na autě nechceš a to mi věř.Třeba v zimě je tma už v 16hod a jak sněží jezdí se sněma mnohem lépe než obyčejnýma takže vždy řeknu že kdo nad tím uvažuje ať je tam dá nebude litovat není to na krásu ale lepší viditelnost a Bezpečnost určitě.

Editováno: , autor: Motaaa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se vyjádřil  k mým pocitům. Podle mě obyčejná světla svítí dostatečně, ale zároveň nevyvracím, že xenony svítí lépe.

Každopádně v rámci mého ježdění bych si xenony já nepřiplácel. Pokud by byly v základní výbavě, tak jich je jistě nepomlouval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mbdušan právě to sem psal že je důležitá bezpečnost takže u mě jedině xenony a peníze to vyhozené určitě nejsou.Tohle jsou tvé věty-JE nutné zvážit, kolik času strávíte v noci za volantem a kvůli "okrase" nemají smysl.

Pro mě jsou zbytečné

A já prostě řeknu jen že pro mě jsou docela důležité Xenony prostě lépe svítí jak v dešti tak v zimě při sněžení a  žádnýma těma tvýma žárovkama to nenahradíš to mi věř.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fezoj07:

Já bych ty prachy za dodatečnou montáž xenonu nedal. Ale věř mi, že je určitě hodně lidí, kteří ty prachy z důvodu modní záležitosti za to dají.

Co se týká svítivosti, tak jistě je i vzhledem k parametrům xenonů tutovka v tom, že více silnici osvětlí, ale osvětlení solidními halogeny postačuje.

 

Motaaa:

Já ti tvůj názor neberu, holt já mám názor jiný. Jen zastávám názor, že mi zlepšení o nějaké procento svítivosti za ty prachy nestojí, a že mi pořádné halogeny postačují. A takový názor jistě nemám sám, když se podívám, kolik lidí mi zmačklo tůačítko "Líbí se mi". Prostě za 10 - 25 tis. Kč si raději připlatím potřebnější věc, jako třeba zadní stěrač (ale o něm už diskuse byla).

Možná v tvém případě ti o bezpečnost jde, jedn jsem sdělil názor, že většině lidí jde o módní záležitost.

Editováno: , autor: MBDusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dušan mě je jedno kolik lidem se to líbí postav rapida s halogenama vedle xenonového a uvidíš rozdíl a myslím že tak malý zrovna nebude.Já je měl ve výbavě stylplus takže byly v ceně jo auto dražší oproti ambitionu ale říkám zkus dát ty žárovky co píšeš do světěl sežeň xenonového rapida a uvidíš že rozdíl tam je a neřekl bych že o nějaké procento jenom jak píšeš.

 

Tohle je tvá věta. Jinak z originálních doplňků bych si pro jejich předraženost nekoupil skoro nic.

Takže chápu ty raději koupíš samé patvary s číny a budeš spokojen protože to stojí pár kaček a budeš mi tvrdit jak je vše super a origo je stejné ale drahé a jen o nějaké procento lepší.Hold já sem člověk co má rád origo věci myslím na autě žádné čínské napodobeniny za pár korun jako jsou žárovky do mlhovek nebo parkovací senzory  nebo osvětlení spz vzadu led  taky mám origo Wv co pasuje na pasata a OIII a myslím si že je lépe rešené a vydrží déle než ty neorigo ale tohle je jen můj názor. 

Editováno: , autor: Motaaa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždyť já se nehádám, jen říkám že pro mě nestojí za to do těch xenonů takovou sumu investovat. Nepsal jsem rozdíl o nějaké procento ale vyjádřil jsem to v lumenech, takže z čísel vyplývá, že xenony svítí asi o 1/4 silněji.

 

P.S. Mimo téma - Pawouku promiň: co se týká čínských výrobků, samozřejmě jsou i mezi nimi šmejdy. Ale např. parkovací senzory jsem používal na předchozím autě 4 roky a super. Tak nevím, proč bych měl za tzv. "origo" platit 10 - 15x více. Ale zasírám tu téma tím, co sem nepatří a hlavně nikomu nebudu brát jeho názor.  :kol-47:

Jinak do neoriginálních výrobků nepatří jen výrobky z Číny, ale řadím do nich i neorigo výrobky o zostatních zemí, včetně Česka

 

Hlavně dobré, že si myslíš, tak si mysli dál ...

Editováno: , autor: MBDusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mbdušan tady máš vyjádření člena A-rod auto má chvíly a co napsal o těch tvých super halogenech když je tak chválíš.

Na něco si ale nemůžu zvyknout, jízda ve tmě(xenony nemám), ať nastavuji sklon jak chci, mám pocit že nedostatečně svítí kupředu, spíš do země. Vidím jen lehce před sebe a při vyšší rychlosti nestíhám reagovat a tak musím jet v serpentinách jak šnek a předjíždí mě pak i moje předchozí kára :/

Tohle je u jeho new auta napsáno takže mi netvrď blbosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...