Přejít na obsah

Bolero - problém s cd - vyndání rádia


Doporučené příspěvky

Dobrý den, tak jsem se taky přidal mezi majitele Super béčka. :-)

 

Bohužel jsem po koupi přišel hnedka na několik problémů, jeden znich je ten že nefungujou cd v Boleru. Repektive v rádiu to hlásí 5 vložených CD ale ani jedno nelze přehrát ani vyndat. "Štrachá" vtom a poté to napíše: "chyba cd prosím zkontrolujte disk". Zkoušel jsem ruzné kombinace všeho a prostě CD nefungujou.

 

Je mi jasné že ho musím rozebrat a mrknout dovnitř jestli se tam nějak nesekli nebo co se děje. :-) Jde mi oto že nevím jak ho vyndat, respektive jak sundat ty plasty kolem rádia, na youtube jsou pouze návody na octávie na superba bohužel jenom jak sundat rádio swing. 

 

Nevíte prosím jak na to ?  :kol-32:

 

Děkuji.  :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji suri. za radu. :-) :kol-47:

 

kartou jsem opatrně vyloupnul rámeček kolem rádia, poté vyndal a rozebral zezhora. Postupně jsem rozdělával celou mechaniku, až jsem jí rozebral tak, že šli vyndat zezhora všechny CD. Tak je opatrně vyndavám a najednou pod posledním cd leží 5tikoruna.  :kol-44:  složil jsem vše dohromady a skusil zapnout. Bohužel výsledek je takový, že po zapnutí mechanika jede (něco dělá) asi minutu pak to vypíše chybu mechaniky. Stále je tam načtených těch 5 cd a nějak nejde nic. :-( Rádio naštěstí funguje jak má, takže to vypadá že musím někde sehnat komplet mechaniku. Suri. moc si mě nepotěšil tím vyhozeným Bolerem. :-(

 

tímto Vás žádám, nemáte někdo funkční mechaniku na Bolero ? :kol-35:

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...