Přejít na obsah

Výměna zadních tlumičů


Malta

Doporučené příspěvky

přesně tak s pružinama, jinak tlumič poznáš nejlépe, když jedeš za svým autem jiným autem a jede se po hrbolaté cestě, pokud skáče jak koza, je úplně KO. Anebo pokud najíždíš z rovné silnice ze šikma na nějaký nájezd, tak když se ti to hodně houpe jak kačena. Když jsem projížděl stejné místo po výměně, tak se to jen zhouplo a vrátilo zpět do rovné polohy, žádné opakované zakymácení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

shrek_85 a malta: dík za info, já myslím že jsou ještě ok, že to toto nedělá ... no ono se mě třeba jen zdá že to je nízko, stalo se to že manželka musela odvézt nějaké lidi a kola na držáku na kouli, když jsem je tam nandával tak vše vypalo ok, bylo tam elektrokolo cca 25kg hned u koule a pak další 2 obyč kola, v autě vzadu sedělo dítě 25kg a 2 dospělé ženské, v kufru nic a prý vždy když něco přejeli tak rána do koule (retardér, kořeny v lese) .. ono tažný je dodělávaný a je níž než normální tažný tak si myslím že to je normální ...

Editováno: , autor: centris610
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...