Přejít na obsah

MirrorLink


Doporučené příspěvky

Tak pokud by Bolero automaticky dostalo od 22KT Smartlink, tak já jsem jedině rád (jdu do výroby 23KT :kol-28: ). Kdyby to bylo třeba ještě doobjednat (o tom pochybuji), tak to se dozvíme příští týden z nových ceníků a ještě bude čas to do konfigurace přidat.

Smartlink má obsahovat i samotný Mirrorlink, takže se zpětnou kompatibilitou bych neviděl takový problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim si, ze s objednavkou v nasom pripade sa oplati pockat. Uvidime, ake budu odozvy na Smartlink a podla toho uvidime, ci Bolero, alebo Amundsen (tu bude tiez dolezita cena a aktualizacia map). Inac nevsimol som si tu ziadnu temu, ktora by vyhovovala mojej otazke, tak sa skusim opytat tu. Majitelia slovenskych aut maju ake menu ovladania? Slovenske, ceske, nemecke, alebo anglicke?

 

Este doplnim jednu otazocku. Nakolko so Skodovkou nemam zatial ziadne skusenosti, viete mi napisat rozdiel medzi Mirrorlink a Smartlink?

Editováno: , autor: zeludek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevidim duvod, proc by neslo pouzit vic aplikaci i pri MR (HW to zakazany neni a SW by to take nemel byt problem). Vzdyt MR jako takove je vlastne zalozeno na VNC, tak ze by melo fungovat vse. Zde je spise otazka, do jake miry to SA upravuje! A to je asi ten problem... Mozna se tady najde nekdo, kdo bude umet flashnout samotne BOLERO a odmaze vsechny blbosti od SA - toto jenom typuju, nevim zda to SA upravuje nebo ne, ale podle toho co vim o MR bych to videl na to, ze prave SA upravuje SW a pouzivani MR.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ETCE už se objevil Amundsen i "nová" verze bolera. Láme se to v datu 25.5.2015(MR2016). Nové jsou jak zobrazovací tak hlavní jednotky. Jaký je tam rozdíl nevím. Nové díly mají "A" na konci. Nové jsou i jednotky Swing a Blues. Bůhví jestli je tam nějaká HW změna.

Editováno: , autor: Reeshanek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ahojte chcel by som pridať do tejto témy odpoveď zo slovenskej strany Škoda auto, kde som sa cez kontaktný formulár pýtal, či v mojom aute, ktoré som objednal 8.4. s rádiom bolero vo verzii style plus bude automaticky systém smartlink. Odpoveď ma teda celkom sklamala viete o situácií na slovensku niekto viac? Pýtali ste sa svojho predajcu a mal v tom lepší prehľad? 

 

Dobrý deň pán Moravčík,

V prvom rade mi dovoľte poďakovať za Váš prejavený záujem o vozidlo značky ŠKODA.
Vaše vozidlo bude vyrobené po KT 22, čiže by malo obsahovať Smartlink. Avšak podľa dostupných informácií pre slovenský trh bude k dispozícia len služba MirrorLink.
Apple Carplay aj Android Auto sú dostupné len pre niektoré trhy, kde to Apple a Google podporuje, nezáleží od ŠKODA AUTO.
V Cenníkoch, katalógoch a ďalších materiáloch pre slovenský trh komunikujeme naďalej len MirrorLink.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam take objednanou F3 a mel jsem tam mit Bolero s MirrorLinkem a prodejce mi volal, ze budu mit modelovy rok 2016 a dochazi tam ke zmeme, ze MirrorLink je zruseny a Bolero v zakladu nema nic a lze za 3300 dokoupit SmartLink. Nechal jsem tam teda hodit Amundsena. Takze pozor, automaticky to ten SmartLink nenahrazuje, musi se za nej priplacet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže jsem si dnes opět zjištoval, jak to bude u Samsungu s MirrorLinkem a jejich odpověd byla. Zatím žádný ze samsungů toto nepodporuje a dle toho co tam měli napsáno , se vyvíjí aplikace pouze pro Samsung S5 a S6 a s !!! NOTE 4. Takže zajímavé je, že i starší Sonny a HTC to umí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle ukazuje, jak je Mirrorlink nepromyšlená věc, ani Nexus 5 přímo od Googlu evidentně nemá podporu Mirrorlinku. Někde v CZ recenzi infosystému nový Fabie jsem četl, že Mirrorlink je vyspělejší verze Android Auto nebo Apple Caplay, ale mě to přijde naopak. Někdo měl dobrou myšlenku, ale zapomněl to někam dotáhnout. Naproti tomu Android Auto bude pravděpodobně podporovat každý telefon d Androidem 5.0, pokud to nějakým způsobem nrzablokuje výrobce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...