Přejít na obsah

MirrorLink


Doporučené příspěvky

Zkuste v Nastavení Android -> Připojení -> MirrorLink zaškrtnou checkbox "Připojit k vozidlu přes USB". Pokud to nezabere, tak už jenom jedna možnost.

Reklamujte to u Škodovky, koupili jsme si telefony podle jejich doporučení, tak by měli fungovat. Na webu se chlubí "smartphonem na čtyřech kolech" a realita je, že to buď nefunguje vůbec, nebo jen občas. Dovolte abych se zasmál... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám S5 od TMO a vše funguje jak má.

Tak to gratuluji. Moje S5 z Datartu fungovala také, ale jen 14 dní. Pak se telefon nedokázal spárovat s MirrorLinkem. Pomohl reset telefonu do továrního nastavení.

U telefonu Sony Z3 se přes MirrorLink většinou spáruju, ale za jízdy píše "Aplikace je za jízdy nedostupná." Z3 naprosto nedoporučuju. Protože nemá MirrorLink verze 1.1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne, Z3 ma ML 1.1! Maji to napsane spravne! Co se tyka toho, ze ti to napise ze to je nedostupne za jizdy, to neni uplne chyba ML jako chyba skodovky maji pouze certifikovane aplikace a ty lze pouzivat za provozu...

Mám Sony Xperia Z3 a ten má MirrorLink verze 1.0, cz distriubuce z Mironetu.

Podle čeho soudíš, že Z3 má ML verze 1.1 a kde jsi ho koupil? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

soudim podle stranek + podle toho, ze Z3 funguje za jizdy (to je az od 1.1). Docela by mne zajimalo, podle ceho soudis ty, ze ma 1.0? Tusim ze Z2 mela 1.0...

Já soudím podle toho, jakou verzi vidím v mobilu. A to, že funguje za jízdy až od verzre 1.1 je pravda jen částečně. Protože ML verze 1.0 taky občas funguje i za jízdy. Ale to "občas" je ten hlavní problém.

Chová se to nepředvídatelně. Jeden den to jde, druhý den ne. Nedá se na to spolehnout. 

Jinak verze MirrorLinku lze v telefonu najít v nastavení Android -> Aplikace -> Všechny -> Tam najdeš aplikaci, která má v sobě název MirrorLink a v detailu nahoře vidíš její verzi.

V mém Sony Z3 jsou asi 3 aplikace (služby) s názvem MirrorLInk (MirrorLInk, Service MirrorLink, Sluzba MirrorLInk)

Tam se můžeš přesvědčit jakou verzi ML skutečně máš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hh:) docela si mne tedka dostal:) to je verze aplikace ne verze ML (pokud myslis verzi viz priloha). Jeste jednou si najdi co je ML a jak funguje a neplest si verzi SW a verzi HW...

To je pravda, že tohle je verze aplikace MirrorLink a nemusí se shodovat s verzí standardu mirrorLinku, takže zase nevíme nic. Ale MirrorLink není HW, ale standard. Podle jakých stránek teda soudíš, že Sony Z3 má mirrorlink verze 1.1? 

Podle těchto? https://cert.mirrorlink.com/ProductListing/?MLID=SR150005

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stnd to byt muze, to jsem nerikal ze ne, ale musis na to mit podporovany HW, nejde to dat do kazdeho telefonu. To je to same jako OTG nebo MHL, to taky nejde vsude... 

Ano soudim podle stranek. Vzhledem k tomu, ze to jsou primo stranky od ML, tak nevidim duvod proc jim neverit!

Přesně jak říkáš, musí na to být podporovaný HW. A to jsou právě ty telefony na seznamu webu ML.

Protože na stránkách ML je napsáno: (Products displayed in this listing meet the compliance requirements for MirrorLink® certification. )

Telefony na seznamu splňují požadavky potřebné pro certifikaci, ale neznamená to, že výrobce ML implementoval. To mi bylo řečeno i na help desku Škody.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a zkousel si certifikovanou aplikaci od skody? myslim tim, plne podporovanou bolerem (napriklad sygic) nebo si zkousel jenom G MAPS? Uz jsem to tu napsal nekolikrat, vyzkousejte nejdrive aplikaci, opravdu urcenou a cerifikovanou od SA a potom rikejte, ze to nefunguje... Jeste jednou rikam, ze Z3 ma opravdu ML ve verzi 1.1! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje Z3 má skutečně ML1.0, pokud nejedu, funguje zrcadlení displeje, Sygic i Skoda MFA Pro, ale po rozjetí obrazovka zčerná a napíše, že za jízdy NEE. Možná je to tím, že nemám "českou" verzi telefonu... CharlieCh

Editováno: , autor: CharlieCh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar, práve sme dostali po 3 týždňoch auto späť so servisu. Reklamoval som, že nefunguje poriadne ML (kompatibilita, zasekávanie, ...). 

Z autom nič neurobili a tvrdia, že chyba je v telefóne.

Rovnako sme sa pokúšali dostať odpoveď od Škodovky, či sa plánuje dáka oprava alebo aktualizácia. Nik sa nechcel vyjadriť a dosť sa vykrúcali ale odpoveď zrejme je, že nie. Bolero vyrobené pred 22. týždňom malo slúžiť na testovanie a teraz je už zastaralé a aktualizácie nebudú.

Oficiálna verzia Škodovky je že ML funguje bez problémov.

 

Prikladám video, ktoré ukazuje ako funguje ML. Toto je najlepší prípad ako to funguje.

https://youtu.be/uq3NUVBXoXQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zato asi budu moct castecne ja:) minuly ct tu byla skodovka a prave jsem reklamoval bolero kvuli Z3jce. A jelikoz nemaji vyzkousen sw 5.1.1 (ani jejich xperie nefungovala, ktera pry pred updatem fungovala normalne) tak to kompletne stahli. Kazdopadne, zkusim na svem telefonu udelat downgrade na 4.4.4 a uvidime, zda to pojede nebo ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...