Přejít na obsah

MirrorLink


Doporučené příspěvky

Byl jsem v autoriz. Servisu Škoda a tam mi podle vinka zjistil, ze se dá smartlink dokoupit nějakým klíčem. Ale pak tam byl servisní technik, který řekl, ze pokud nemám na Bolero ikonu (ted Nevim jestli říkal smartlink nebo mirorlink) ze ani to dokoupení klíče neotevřeme tu funkci.  Chci jen používat Apple CarPlay. Mam Fabia 3 vydání 10/2016. Nevíte jak to tedy je? Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady zřejmě relevantní odpověd na Tvůj problém nenajdeš. Poradím Ti..sám mám zkušenost, že někdy v autorizáku sami hned nevědí a sám víš, že jeden ti řekl, že ano, druhý zase že ne. Osobně mám stejnou zkušenost z jednoho AS, kde jsem chtěl informace ohlědně aplikace android auto a byli úplně vedle, ani vedoucí nic nevěděl a já jsem o tom věděl více než oni, protože mi říkali úplný bludy, protože už jsem měl info přímo ze škodovky.

 

Takže zavolej si přímo do škodovky na oddělení infotaimentu a mobilních aplikací, tel. 800 160 606, pan Černohorský. Velice ochotný, mluvil jses ním několikrát. Nikoho znalejšího ve škodovce na tohle nenajdeš a prober to s ním a uvidíš, co ti řekne, hlavně měj připravený VIN vozu, který bude určitě chtít. Dej pak vědět, jak to vypadá, samotného mi to zajímá, protože mi pořád nejde do hlavy, že by u 8 měsíců starého auta s Bolerem to dodatečně aktivovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky zkušenost se smartlinkem. Tu ikonku v rádiu taky nemám. Byl jsem v Porsche Plzeň. Aplikaci objednali, dali mi termín. Čekal jsem tam tři hodiny. Pak přišel někdo ze servisu a řekl, že se jim to nepodařilo aktivovat. Že to budou řešit s automobilkou. Po týdnu mi volal, že se mu ozvali s tím, že smartlink není s mím Bolerem kompatibilní. Servisák byl z toho celkem otrávenej, protože podle jeho slov jim tam ta aplikace zůstala na skladě a není možný ji vrátit ani použít jinde. Jinak datum výroby mám srpen 2016. A chtěli za to 5500,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte... Mam otazku... mam objednanu combi vo verzii style  paket style plus... Je tam uz defaultne? chcel by som pouzivat androidauto... ked som konfiguroval ambition tam pod polozkou radia bol aj mirrolink za priplatok... v style mi to konfigurator vobec neponukol ako moznost...

 

Edit: Nikto nič takže, som dnes volal do showroomu a povedali mi, že mirrollink resp. smartlink je vo vybave style uz v zaklade, aj ked to nikde nie je vidiet v nakonfigurovanom vozidle.

Editováno: , autor: ronskispeed
doplnenie zistených údajov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, dovolil jsem si pro případné zájemce o Mirrorlink otevřít zájmovou skupinu na facebooku a mám pro vlastníky Mirrorlinku ve voze Fabia dobrou zprávu. Vše, co tam uvidíte pro vozy Škoda Superb III, Octavia III lze zprovoznit na na Fabii s Mirrorlinkem, případně Smartlinkem!!

Takže odkaz na FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/1284093011720537/

a odkaz na video - případně přes profil na další vychytávky v rámci konektivity:

https://youtu.be/4awEgQ1XXkI

https://www.youtube.com/watch?v=4awEgQ1XXkI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, podle konfigurátoru smarlink není v základu, ale stojí 3500 jako dodatečná výbava, takže jestli to tam chceš, tak mu zavolej ještě jednou a řekni ať se podívá a informuje lépe a ať ti to tam přidá. Zkus se mrknout do konfigurátoru na škoda.cz sám a uvidíš. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja ti neviem... niekde som cital, ze u vas v cechcach sa vybavy mierne lisia od tych slovenskych... v slovenskom konfiguratore mi smyrtlink pri vybave style vobec nikde neponuka, v ambition uz ano... takze to vyzera ze tam uz bude priamo s bolerom... je to MR2018.. a uz som to konzultoval s predajcom a ubezpecoval ma ze tam je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...