kokta7 Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Zde můžeme probírat, co lze a nelze nakódovat na Fabii 3. Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!! Příručka od uživatele RaDiS234 Příručka od uživatele wirer (Aktualizace 12/2017) Edited December 25, 2017 by Pawouk Quote
DIAGNOSTIK Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Moc toho teda nepůjde, pokud koupíte holátko. Něco už půjde, pokud budete mít ve výbavě aspoň DO centrálního zamykání. To znamená vyšší třídu BCM. Quote
Aleš Veigend Posted November 22, 2014 Posted November 22, 2014 Mě by zajímal hlavně Corner, protože připlácet si 2000 Kč, třeba i k výbavě Style mi přijde dost zcestné... Quote
DIAGNOSTIK Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Pokud koupíš socku, nepůjde nic....Jinak jen investice. Quote
Aleš Veigend Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Me je to jasné, je to stejná situace jako třeba u FII, proto píšu k výbavě style. Když jsem včera koukal do konfiguratoru, tak si myslím, ze by mohla jít dodatečně aktivovat i funkce travel assistant. No necháme se překvapit Quote
Habi001 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 pokud jdou tyto funkce nějak aktivoat v O3, tak to půjde i ve Fabii. Palubní systém je totožný. Quote
oneb1t Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 (edited) v zakladni vybave zase bez MFA to je uplne vysmech pritom ty pouzity budiky to podporujou ale oni radsi budou vyrabet 4 varianty pacek pod volant nakodovat pujde urcite i HHC na vsech vybavach chce zjistit s jakym prvkem vybavy dostanete lepsi BCM a pak toho pujde dokodovat asi celkem hodne Edited January 19, 2015 by oneb1t Quote
bojler Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 kdo chce palubni pocitac, koupi si ambition a nebo priplati. fotaky se taky neprodavaji v jedne cenove kategorii. 2 Quote
oneb1t Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 ne to je proste v roce 2015 neomluvitelny a rikej si co chces (mimo to ze vsechno co je pro to nutne fyzicky v aute mit tam je krome 3 spinacu v hodnote 25kc) 1 Quote
mike_k Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Probuh, copak te nekdo nuti si kupovat tu nejlevnejsi social verzi? Dyt ten cenovy rozdil mezi Active a Ambition neni temer zadny. 1 Quote
oneb1t Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 tak v tom pripade ji ale nemaj vubec nabizet Quote
mike_k Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) Oni asi vedi co delaji. Bohuzel existuje mnoho lidi, co hledi jen na cenu a je jim jedno, ze v aute neni mimo euroekokurvitek zadna vybava a technika. A koneckoncu kdyz to nekomu vyhovuje, tak proc ne. Edited January 24, 2015 by mike_k 2 Quote
Joseamigo Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ti z vás, co už FIII mají nebo ji mají "prolezlou", jak na vás působí podsvícení maxidotu a budíků v bílé barvě? Já měl ondyno pujčeného Rapida a v noci, když jsem jel po neosvětlených cestách, tak mi připadalo, že ta bílá je moc "ostrá", prostě jsem měl pocit že po kouknutí na displej maxidotu nebo na budíky a poté zpět na cestu jsem chvilku "nic " neviděl. Připadalo mi, že to dost září a oslňuje a ztlumit kolečkem jako třeba v OI to nende. Je to v FIII taky tak "ostré"? Nedá se náhodou to upravit nějakým kódováním/přizpůsobením? Quote
Hkubes Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Není to tak ostré. To stejné jsem měl v Octavii . Quote
bojler Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ambition mimochodem dostava zdarma do odvolani maxidot. Quote
Pavel M Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 U Bolera se podsvícení přístrojů reguluje v menu car -> nastavení -> světla -> osvětlení přístrojů/spínačů. Quote
mp390 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 U swingu to samé. Vždycky když v některém z testů kritizujou to, že nejde nastavit podsvícení, směju se pod fousy. 1 Quote
Joseamigo Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 díky za zprávu, škrtám si další minus uvažuju o Style s nějakým tím paketem a tam je už tuším Bolero. Jen ještě nevim, jestli nepočkat na Amundsena... navi nepotřebuju, ale chtěl bych si dodělat parkovací kameru, nevíte esi jde má bolero video vstup? Amundsen tušim má, že jo? ještě nevim, jak zkombinovat výbavu, abych mohl mít HHC, corner a tempomat a přitom neplatit za všechny, myslíte že když vezmu tempomat, tak ŘJ bude už tak chytrá, že umožní "odemknout" corner a HHC? Quote
mp390 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) U OIII jde kombinovat parkovací kamera i s rádiem Swing, takže by to mohlo jít i u FIII. Edited February 11, 2015 by mp390 Quote
oneb1t Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) ještě nevim, jak zkombinovat výbavu, abych mohl mít HHC, corner a tempomat a přitom neplatit za všechny, myslíte že když vezmu tempomat, tak ŘJ bude už tak chytrá, že umožní "odemknout" corner a HHC? jestli je to s odstupnovanim jednotek tak jako je to u rapida tak to pujde (HHC by melo jit vzdy i v uplne zakladni vybave) jestli se to chces dozvedet pred nakupem tak si zaplat za 100kc pristup do erwinu https://erwin.skoda-auto.cz/erwin/showHome.do (nebo popros nekoho kdo to ma) a podivej se jestli je vic variant zapojeni mlhovek pokud jsou vsechny varianty zapojeni mlhovek pres BCM jednotku tak to skoro na 100% pujde zprovoznit u vsech vybav Edited February 11, 2015 by oneb1t Quote
Krejdy Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Zdravím mám podobný dotaz: Mám objednanou FIII Combi, 1.2 TSi 66 kW, Stříbrná Brilliant metalíza Výbava Style + výbava navíc: Střešní nosič, Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné), sada nářadí a zvedák vozu, Paket pro špatné cesty, Malý kožený paket s MuFu (rádio i telefon), krytka "Piano černá", RAIN-LIGHT ASSISTANT, Rádio BOLERO, MirrorLink, ŠKODA Surround, 6 reproduktorů, Style PLUS, Závěsné zařízení s odnímatelnou hlavicí, Vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla, Tempomat Nevíte někdo jestli půjde dokódovat HHC, mlhovky Corner, DRIVER ACTIVITY ASSISTANT a SMARTGATE? Díky za odpověď Quote
oneb1t Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) se divim ze to jeste nikdo nezkousel vsak uz par fabii jezdi ne pokud to bude stejny jako u Pola 6C (coz by mohlo bejt) tak pro to existujou uz tyhle vychytavky http://www.vagcars.dk/phpbb/viewtopic.php?f=98&t=101871&p=1007718#p1007718 http://forum.mypolo.nl/polo-6c/ Edited February 11, 2015 by oneb1t Quote
happymaster23 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Smartgate určitě dokódovat nepůjde, protože to je kus HW... Quote
Buldog77 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 No smartgate je podle mě pěkná blbost, nějak nechapu, že si to někdo připlatí. Párkrát se na to podívá a konec :-( Quote
happymaster23 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Tak třeba ve spojení se skodadrive.com to nevypadá vůbec špatně (pokud ovšem aplikaci pro alespoň základní statistiku bude stačit telefon připojit pouze "občas" a ne pořád). Quote
Recommended Posts