Přejít na obsah

Kódování funkcí na Fabii III (VCDS)


kokta7

Doporučené příspěvky

Nee dalších 6100,-, to už by se mi fakt vyplatila ta Style a rovnou bych si vzal i Bolero a ten béžový interiér by k té Pacific ladil. Uvidím, jestli se mi to podaří ukecat doma a objetovat 20tKč navíc :D.

Prý i ty nemetalické laky jsou přestříkany bezbarvým lakem, že by ty auta neměli blednout jako F1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dokódováno většina věcí co se zmiňuje zde na foru, kromě ESC, vypínat stabilizaci nemám potřebu a to díky uživateli h2o.

Ještě že máme na ostravsku šikovné lidi co umí, zase se s důvěrou obrátím až bude potřeba něco s elektro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsem ze zvědavosti zaslal mejl na Autopalace Praha, jak je to s kódováním a zárukou, pro příklad jsem uvedl snad nejjednodušší operaci, a to protočení ručiček... Odpověď zde:

 


Dobrý den pane xxx,

jakýkoliv zásah do softwaru je brán jako porušení záručních podmínek. Dále se vystavujete riziku, že výrobce může vydat servisní akci, kdy bude nutné přehrát jednotku motoru a Vámi provedená úprava bude přehrána novým softwarem.

S pozdravem  

Tomáš Mašek

 

Nerad někoho znejišťuji, ale aby zde byly veškeré dostupné informace. E-mail mohu vložit jako obrázek, pro větší důvěru. Schodou okolností jsem dnes zalechl i rozhovor se zaměstnancem ŠA servisu, který tvrdil, že programování vícero funkcí není jen přepis jedniček a nul ale může být složitější, a hlavně z jeho pohledu má vliv na záruku, tudíž by to bral jako porušení podmínek... No, i tak do toho jdu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to jen bubak, vse se da dat do puvodniho stavu. Delal jsem A6 s padly pod volant, protoceni rucicek a jeste par veci. Auto jelo na servis do Helleru a vratilo se odkodovane. Nikdo si ani nevsiml ze audina ma padla pod volantem. Technik ani nezkontroloval funkcnost mel to na haku. Kdy by nekdo chtel v sobotu koduji v Praze :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...