Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Sice jsem tu ze začátku napsal o tomto dost ale zajímalo by mě ,jak ti to funguje. Samsung A5, má možná mirrolink ale v autě pokud ti to běží tak je to zázrak. Navíc si myslím že pokud to propojíš displej ti na telefonu zhasne. Pokud to máš jinak tak máš něco jiného než mirrolink! Po více jak půl roce co jsem se dohadoval se škodovkou mi byli vyměněny řídící jednotky na infotainmentu. Jediný samsung který na to šel byla S6 a S6edge a edge+.Navíc to nešlapalo jak uváděla škodovka. Prostě při připojení kabelu USB šla navigace na Boleru ale displej na mobilu se vypnul. Takže si si nemohl již dál nic upravovat u navigace. Něco o ní jsem tu už psal.Jak jsem to se škodovkou vyřešil nebudu psát i když mě škodovka stále s prominutím v tomto se.e. Několikrát jsem je upozornil i na to, že klamou uživatele o tom které telefony jsou kompaktibilní a které ne. Neznamená, že telefon má mirrorlink 1.1 že ti to bude šlapat tak jak oni prezentují na některých videí. Navíc jsem je upozorňoval na jejich info a když se tam dnes podíváš na telefony které tam uvádějí, tak pokud se nemýlím najednou se vše změnilo a mirrolink podporuje jen to jejich přiblblé HTC a Sony Z3.Takže jsem si ho před dvěma dny pořídil vše šlape jak to někteří novináři a videa prezentovali. Navigace šlape,zvuk a vše je v pohodě.Pokud stojím můžu si pustit při čekání film apod. Zrovna dnes a to mě mrzí, jsem vymazal poštu, kde mi Samsung odepsal na to, že u jejich telefonů zhasíná displej při připojení přes USB je bohužel vlastnost těchto telefonů, přesto si trvali na svěm že splňují certifikaci pro mirrolink. Sygic zase odepsal, že tím, že mi zhasiná displej tak již nemohu měnit nastavení trasy jelikož na telefonu se to dá měnit ale když se to promítne na Bolero je ta navigace ořezaná dle nich zjednodušená pro ovládání. Muselo se to celé vypnout a znovu nastavit. Teď co mám Sony tak si můžu hrát s telefonem a vše mám i na Boleru.Je zajímavé jak se každý výrobce k tomu staví jinak. A pak najednou škodovka po tom co si ode mě vyslechla a co i zaplatila upravila stránky o kompaktibilitě telefonů. Pokud budeš hledat už jsem to tu dával, tak skodovka např.uváděla že S5 Samsung je funkční a podporován a dnes?

Samsung S5

Aktivní konektivita MirrorLink™ Funkce není podporována

Jde o telefon kompatibilní s MirrorLink™

Podpora MirrorLink™ ovládání telefonu Funkce není podporována

MirrorLink™ ovládání telefonu

A tak dopadla většina , vlastně všechny telefony co tam měli uvedeny až na to HTC a SONY.

Ten kdo má Android auto apod to má asi lehčí ale mirrolink je fakt nedotažené a................

A ještě toto, nešlo o nic jen o to, že škodovka klamala zákazníky a stavěla na tom reklamu. Mohl jsem si v klidu dát do auta držák na mobil a bylo hotovo. Ale pravdou je, že mi na té naši slavné dálnici několikrát telefon s držákem spadl a byl zázrak že to displej vydržel. Proto jsem přivítal tuto možnost zrcadlení a byl jsem nasra..j když to bylo nefunkční. No a dnes je telefon v kastlíku a nebo dole v přihrádce kabel nepřekáží a navigace šlape jak má. A je to na každém co si od škodovky nechá líbit.

Editováno: , autor: Hkubes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nejprve sem mel zkušební 7 denní verzi a ta prostě za jízdy na Bolero nejela. Tak sem koupil za 59euro plnou verzi Car navigation poslal IMEI nového mobilu ať na to mrknou. Druhý den už Mě to jelo. Tak nevím.. pár foto na ukázku jo a dispey se vypne na mobilu ale VŠE zadávam do Bolera bez problémů.

post-8276-0-80553100-1451603171_thumb.jp

post-8276-0-57313100-1451603182_thumb.jp

post-8276-0-11017900-1451603197_thumb.jp

post-8276-0-96515600-1451603219_thumb.jp

Editováno: , autor: David C3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

czab: S toho si nic nedělej mě se samo přepíná na jinou stanici nebo vůbec nereaguje jak u rádia tak u media a dokonce nešlo ani vypnout, no a jak jsem přišel z práce k autu tak mi svítilo logo ŠKODA. Uvidím během tohoto týdne co se bude dít dál a pak to začnu řešit u prodejce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smartgate je HW krabička co se připojí na datovou sběrnici a přes zabudovanou wifi se spojí s mobilem. A nemá nic společné s info v radiu

Android auto je apka do radia co možná potřebuje i kousek HW přímo v radiu. Takže spíše dle HW verze jednotky.

PS teď začínám hledat zda půjde dodělat DAB ke swingu ale asi to bude podobný problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...