Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 19. 1. 2018 na 6:51, noaid napsal:

ronskispeed ti napsal, jak to udělat bez těch dat, jde to, zvláště u google maps. A když to použiješ je párkrát, tak by neměl být problém si zaplatit jednodenní balíček. Ber ten smartlink, jinak budeš časem litovat jako jiní, viz spousta dotazů jak ten smartlink dodatečně zprovoznit. Co když budeš mít data třeba za rok od zaměstnavatele, či budou prostě levnější atd. Nikdy nevíš, co bude za čas, v jaké situaci budeš. 

Taky je možnost si spustit google maps navigaci doma na wifi, pak wifi vypnout a přejít do auta, připojit a spustit Android Auto. Navigace bude pokračovat po nalezené trase.

Přes Bolero se i mobil méně zahřívá, rychleji se dobíjí. Zvuk navigace jde do repro, je krásně slyšet, rádio se automaticky na tu dobu ztiší, je to elegantnější řešení než přes mobil. Není potřeba držák, mobil může být jen tak někde položený atd. 

Aka ma vlastne spotrebu dat take navigovanie cez AA Google maps?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To bude asi záležet na mnoha okolnostech, hlavně terénu (kolik silnic je v okolí trasy), délce trasy, možná jestli máš staženy offline mapy apod. Nikdy jsem to neměřil, ale z pozorování odhaduji tak  jednotky MB na 100km, není to moc. Zdaleka to není největší položka. Samotného mne to překvapilo.

Teď jsem se díval do mobilu. Za leden jsem se zapnutou navigací jel necelých 200 km a spotřeba dat AA 600kB a Google Maps 6.75 MB za celý měsíc. Nejvíce jsem měl v listopadu 12 MB. Ale teď přes zimu tolik s navigací nejezdím.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@noaid tek ted tomu opravdu nerozumím..říkáš, že máš takovou malou spotřebu dat..v tom případě nechápu, proč mi to žere tolik dat... jel jsem 2x různou trasu cca jedna 100 km a když jsem se podíval do mobilu, tak spotřeba byla u obou tras kolem 80 MB, přes android auto a navigaci google map..tak tohle opravdu nechápu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Prišiel som na jednu chybu, ktorá sa mi dnes ráno už druhýkrát zopakovala..

Keď sa snažím niekomu zavolať, nájdem si ho cez Bolero, lenže práve keď chcem ťuknúť na kontakt, auto nadskočí a ja ťuknem na kontakt vedľa. Začne vytáčať tento nechcený hovor, tak rýchlo dám zrušiť hovor...... lenže hovor sa nepreruší! Bolero akoby zamrzlo a taktiež mobil. Nič nereaguje, ako jediné riešenie som zatiaľ našiel reštart mobilu, čo však nejakú dobu trvá a tak ten hovor trvá naozaj dlho....

 

Bolero H30, sw 366, mobil Samsung S8+, Android 7.... neviem, či je to 366kou alebo Samsungom, ale predtým na 359 + OnePlus 3 sa mi nič také nestalo.

 

Má niekto podobnú skúsenosť? Budem testovať ďalej...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U mňa sa to vyskytuje iba ak niekoho omylom vytočím a hneď v priebehu 1-2sek ten hovor dám zrušiť. Nepomôže ani vypnutie a zapnutie Bolera.

 

Ak volám správnej osobe a hovor normálne prebehne, jeho ukončenie je bez akýchkoľvek problémov.

 

Jediné zaváhanie, že hudba cez BT z mobilu zostane pauznutá a treba ju ručne opäť spustiť. Pri starej kombinácii 359 + 1+3 hudba opäť začala hrať automaticky. Toto si však asi vyriešim cez Taskera..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušels "reset" Bolera, nebo jen "ťuknout" do tlačítka a vypnout/zapnout? (k restartu se musí tlačítko na vypnutí podržet, pouhým "ťuknutím" se Bolero jen "uspí" ale nerestartuje, dalším řešením je vypnout a zapnout zapalování, ale to za jízdy není reálné)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla navodu SD, SDHC, SDXC...

Podla googla SDHC je max 32GB, zvysok (teda aj 64GB) je SDXC

 

Spoiler

SDXC 64GB až 2TB

SDXC karty vznikly jako nástupce SDHC ze stejného důvodu jako SDHC nahradilo SD karty. Jak jsem již zmiňoval, SD karty končí svou kapacitou na 2GB. SDHC karty končí na 32GB. A SDXC karty mají konečnou kapacitu někde na 2TB. Startovací kapacitou SDXC karet je tedy logicky 64GB. Tento formát je opět zpětně kompatibilní takže do zařízení, které podporuje SDXC karty můžete použít i starší typy karet. Opačně to samozřejmě opět nejde.

 

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...