Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já mám v Boleru SD 128GB, skoro plnou. Limit 1000 skladeb je myslím jen v knihovně (nepoužívám), po složkách lze pouštět cokoliv. Mám zapnuto náhodné přehrávání celé karty, asi 3 úrovně složek, v každé složce alba folder.jpg 500x500 pixelů. Nic už neřeším, je hraji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Koukám že o Boleru se tu již napsalo dost. Sice musím uznat že když hraje dá se to poslouchat ale jinak si to dělá co chce a to už mi vyměnili kde co a nakonec měnili i nový panel a stejně mi to neustále zamrzá apod. Takže škodovka mi to kompenzovala jinak ale tohle je jediný co bych ihned vyhodil. Swing hraje bez problému a Bolera blbnou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

A ide ti ten mobil pripojiť cez Mirrorlink? Škoda OneApp sa pripája cez neho, ale pokiaľ viem, tak Samsung J5 nepodporuje Mirrorlink. Od Samsungu myslím podporuje Mirrorlink až drahšia Ačková a Sková séria. Cez J5 by si mal vedieť rozbehať akurát Android Auto, avšak cez neho nefunguje OneApp.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Někde na zahraničních forech jsem se dočetl, že když změníte kodováním v rádiu Fabii na Superba, že zvuk bude mnohem lepší, prý optimalizace pro větší prostor a umístění repro. Nu což, učinil jsem tak, ale nic jsem neslyšel, žádný rozdíl. Říkám si, nechám to tak, uvidíme (uslyšíme). 

Ráno cestou do práce přepnu na CAR a koukám, symbol auta v dojezdu, informacích i park. asistentu "Superb".  Takže se zvukem to nemá nic společného, ani to nezkoušejte:D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Trošku oživím. Dnes jsem si vyzvedl auto po výměně jednotky Bolera, kvůli sporadicky nefungujícímu displeji. Nová jednotka má sice stejné číslo dílu, nicméně novou verzi HW. Snad bude ta změna k lepšímu. Bohužel je nějaký problém se SW, takže mě čeká ještě jedna návštěva a update. Podstatné je ovšem to, že od května je skutečně k dispozici SW367. Bohužel nevím, co má odstranit za problémy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...