Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Za normálnych okolností nie. Cez Mirrorlink rozbeháš iba Sygic Car Navigation (nie Sygic GPS Navigation). Avšak doporučujem skôr použiť Waze cez Android Auto.

 

Ak však chceš počas jazdy pozerať filmy, asi by bolo vhodné použiť túto appku:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsauto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to pak jo. Sygic tam pojede, ale jen přes MirrorLink, navíc pokud máš telefon co podporuje Mirrorlink, můžeš pomocí tohoto: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lwi.android.flappsauto&hl=en_US dostat na display téměř libovolný obsah (třeba i to YouTube).

 

EDIT: A jen malé upozornění, né všechny Bolera umí SmartLink (u novějším MR je dokonce v nabídce, ale nemusí být aktivní a vyžaduje dodatečnou aktivaci).

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím že to je mimo téma, ale

Citovat

Predajca mi volal ze navigaciu si pustim cez mirrorlink alebo mi ju tam za priplatok dohraju

Buď tam je SmartLink který obsahuje AndroidAuto, MirrorLink a AppleCar, nebo tam není nic a za poplatek ti to sprovozní (u nás asi 5tis. a ještě to nejde u všech Boler). Navigaci jako takovou v samostatném Boleru bez připojeného mobilu nijak "dohrát" nelze v žádné verzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20181205-184104.jpg20181205-184124.jpg20181205-184145.jpgzdravim tak som si dnes bol zobrat v kosiciach novu skodu fabiu 1.0 tsi combi monte carlo 81Kw a tesil som sa malo mat mirror link skoda surround ..vsetko ako mi predajca poveda,l som zo ziliny a bol som pre nu az v kosiciach..po niekolkych kilometroch reku ze to skusim ...nic take mirrorlink alebo smartlink nenasiel...a dokonca sa neda zaskrtnut ani policko skoda surround ked som mu hned volal naspat tak tvrdil ze myslel ze to tam je ale ze to staci len aktivovat v autorizovanom servise ..co to obnasa mi povedat nevedel ..

Editováno: , autor: whiscool
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tak, když jsem psal komentář, nebyl tam text, jen obrázky.

 

Bohužel tvé rádio SmartLink+ nepodporuje a dle dostupných informací jej nelze ani dodatečně aktivovat (dodatečně lze aktivovat jen u aut, které mají v nabídce položku SmartLink+ a po jejím rozkliknutí to vyzve k navštívení prodejce). Auta které tam tu položku nemají vůbec bohužel nemají HW který by to podporoval (toť informace které jsem posbíral, když jsem se snažil dodatečně aktivovat Smartlink ve svém autě -> neúspěšně...). K Surroundu viz minulý příspěvek.

 

EDIT SmartLink+ = MirrorLink, AndroiAuto, Apple CarPlay, Smartlink

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...