Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Akurát do inej témy som hádzal tieto linky:

https://www.facebook.com/dvadin/videos/2201229593244031/

https://www.2din.cz/autoradia-android-pro-origo-autoradia/android-rozsireni-skoda/

 

Prípadne potom nejaká inšpirácia na výmenu celého rádia od súdruhov z Číny...

https://forum.skodahome.cz/topic/142253-rádio-z-číny/

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, po dlouhé době jsem sem opět nakoukl, ale prostě mi nevychází čas. Ale koukám na pár posledních příspěvků ohledně Bolera a k tomu mohu ještě napsat jen toto.Neustále řeším problém s Bolerem. Ted to má opět škoda a jsem zvědavy jak se vyjádří. Upozornil jsem je na to, že se již jedná  o 5tou  reklamaci. Na autě byli měněny snad všechny řídící jednotky k infotainmentu a navíc ani dle vin tam nepasovali. Zadařilo se a chvíli byl klid, pak opět stejná závada a další řešení. Škoda posla soft na opravu ale bohužel tento nešel přehrát přes SD kartu, prostě to nebralo. Pak mi odepsali jestli je závada trvalá či ne. Napsal jsem, že to není stále ale opakuje se to a nevím kdy to opět nepůjde. Odpověď byla, jedná se o sporadickou závadu a  s tím nic nebudou dělat. Dostal jsem vztek a něco jim napsal a po telefonickém rozhovoru mi byl výměně panel Bolera. Chvíli byl klid a opět to stejné. Zamrzání a vše nefunkční. Natočeno několik videí a posláno do škodovky. Nic. Letos jsem odstavil auto přes noc na parkovišti s tím že tam byla navolená  určitá stanice. Ráno přijdu nastartuji pustím rádio, hrála úplně jiná stanice a šel pouze zvuk, nic nešlo ovládat , nic přepínat a nepomohl ani restart ani vypnutí motoru apod. Po hodině jsem dojel domů odstavil auto a za hodinu jsem to šel zkusit .NIC, stále to stejné. Vypnul jsem to a šel domů. Ráno odjíždím a Bolero zase funkční. Takže se to u mě stále opakuje, zamrzá mi telefon, nejde nic ovládat a nic nepomůže až po několika hodinách se to vzpamatuje a to trvá již 4 roky. Takže jsem zvědavý co s tím teď udělají, jelikož si hlavně neustále stahují data a nevím co tam luští. Pokud to nepůjde auto si snad odvezou. Takže mě to už vytáčí a doopravdy jsem zvědav jak toto dopadne. Vše mám natočeno a podloženo. Nemíním pak někomu prodat auto aby měl s tím problémy, jelikož oprava Bolera není levná díky řídím jednotkám a není to jen jedna.

PS: dnes jsem byl u toho když něco v servisu řešili. Jednalo se o to,že měli zákazníkovi předat vozidlo Karoq ale od škody přišel přípis že nesmějí žádná vozidla karoq prodávat jelikož je tam závada na infotainmentu. Takže to zákazníkovi volali že musí počkat že jako nemají všechny věcico chtěl ale pravý důvod mu neřekli , no a dnes jim zase napsali ze škodovky že už to mohou předávat. Tak nevím co stím neustále dělají, hlavně že za to chtějí nekřesťanské prachy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a ako sa da oficialnou cestou vymenit radio aby tam bol smartlink+ mirrolink atd...da sa to vobec ? kedze mi bolo povedane ze v mojom radiu to neni mozne... kolko by ma to vyslo a ci sa to vobec da....inac predajca ma tvrdil ze radio ma mirrorlink a tempomat...a nakoniec som zistil ze radio nema vobec nic ..a auto nema tempomat ale omedzovac rychlosti ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ti ani neposlali vopred výbavu auta? Asi si kupoval s veľmi horúcou hlavou. Ale klasika Qalt...... nepoznám žiadneho spokojného zákazníka, všetci odtiaľ utekajú.

 

Originálne riešenie je dosť drahé.. keď orientačne pozerám mihocar, je tam používané 250€ displej + 200€ jednotka (asi bez smartlinku). Ceny originálnych dielov budú určite dvojnásobné. Neviem, či bude stačiť vymeniť jednotku. Navyše musíš ísť do autorizáku aktivovať.

 

Ale inak... ak si zvyknutý na Android rádio a od AndroidAuta/Mirrorlinku očakávaš rovnaké funkcie (youtube, filmy, rôzne appky), budeš tiež určite sklamaný. V tom prípade určite odporúčam popozerať vyššie spomínané android rozšírenie. Možno na ali bude aj niečo lacnejšie. Záruku stratíš iba na rádio - teda pokiaľ sa to android rozšírenie nebude dať jednoducho odstrániť.

 

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mam vo fabii 1 ..android 7.1 , 2 din radio..sygic..youtube..filmy...mp4.atd..vsetko aj pocas jazdy ...je tam brutal fm tuner ziaden sum..vypadky ani nic podobne kvalita ozaj super...mam tam parkovaciu kameru ...subwoofer..kapacitor..zosik..vytlmene dvere a kufor...a zrazu mam nieco nove z coho sa ma clovek tesit a som sklamany...nema to nic skoda surround stoji za hovno...a radio co nema nic hlavne ze mi tvrdili opak neviem vobec co mam robit ..ci ich zalovat alebo co...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plně chápu tvé rozhořčení, mé auto, když jsem se na něj jel podívat mělo mýt také tempomat, ale já si toho naštěstí všiml při předváděcí jízdě a nechal ho domontovat. O SmartLinku jsem již psal.

Když jsem se ptal, tak mi nebyli schopni zjistit, co by obnášela výměna jednotky (zobrazovací jednotka je stejná, dokonce se dá jednotka Bolera použít i pro Amundsen (jen nebudou sedět popisky tlačítek). Co jsem hledal, tak ten Android modul se zapojuje pouze na existující konektory systému, takže v případě problému by neměl být problém jej vyndat. Z Aliexpresu se pohybují ceny kolem 7-10tis, pokud se nemusí platit DPH, Clo a poplatky poště. To už mne přijde lepší koupit třeba zde: http://www.srncuvkram.cz/volkswagen/android-6-0-modul-pro-originalni-autoradio-mib-mibii/ kde to má momentálně v akci za 11tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radio bude drahe (odhadujem 600-900€ ak by sa menili obe casti nove), aktivacia v Skode (dalsich 50)...

 

Moznosti:

- zmierit sa s tym

- pozriet zmluvu/objednavku, co v nej mas a hadat sa

- pozriet ine auto

- pozriet ine radio, Cinu

 

PS: tempomat sa da dorobit. Mna to vyslo na 130 myslim, packa z mihocar, SWaP, aktivacia v skode. Vymenu som si urobil sam. Ale o tempomate pis dalej radsej do danej temy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jedine overene parametre (cislo dielu, verzia HW). Verzia SW pisana asi nebude, hlavne ak prebehla nejaka aktualizacia

 

Btw, ak by si sa rozhodol povodne Bolero predat, mozno by @Lukason mal zaujem. Ale to uz sa musite dohodnit a musi zistit, ci je mozne ho vymenit za jeho povodny Swing. Mihocar diely neberie spat na protihodnotu/vykup

Editováno: , autor: wirer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On ten "nový Swing" zase nemá některé věci co původní Bolero, třeba možnost připojení dvou telefonů přes BT, nebo čtení SMS. Další vec je jiná palubní deska pro Bolero a Swing (myslím že @wirer dával kdysi fotky).

Určitou představu o ceně může dát DE VW (toto je tada přímo navigace):

https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/p/radio-navigationssystem-discover-media-zur-nachruestung-mib-mqb-3q0057874c-10?search_term=navigation unit&page=3&channel=904_VWZ_OZ

https://shops.volkswagen.com/de_DE/web/zubehoer/p/mib-mqb-navigationsumruestung-3q0057874a-10?search_term=navigation unit&page=2&channel=904_VWZ_OZ

Otázka je, zda to ŠA vůbec je schopna oficiálně nabídnout...

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Som ochotny dat cca 700 eur za radio s tim ze by tam islo vsetko sygic..yotube..filmy..atd..bez straty zaruky ..vratane aktivacie...len neviem ci sa to da...radio kde hra len radio u mna nema ziaden vyznam...zial som nauceny na android .....2 din radio 7.1 android

inac volal som s tim co mi tvrdil ze radio ma mirrorlink a tempomat...a ma to iba omedzovac rychlosti a radio ...co je riadna pi....ze ma riadne oklamal a ze chcem ihned napravu a zlozil mi telefon !! Qalt kosice !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tam chceš i Youtube a takové, tak leda ten modul s Androidem. O záruku bych se nebál, napojuje se to jen přes již existující konektory, a při nejhorším jediná záruka o kterou můžeš přijít je na rádio, pokud by ten Androidmodul způsobil zkrat, což snad nehrozí, to by ses musel bát zapojit jakýkoli adaptér do zapalovače.

 

EDIT: Pokud se do toho modul pustíš, dej vědět, hodně mne  to zajímá.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

isiel by som do toho hned ale nepoznam nikoho zo slovenska co by sa o to zaujimal a sam sa do toho urcite nepustim...a som ze Ziliny a druha vec pozeral som videa ohladne toho modulu ale nikde na videu neni vidno ci sa tam do vnutra ten modul zmesti ci to tam nehrka atd... nikde to nebolo zobrazene...ci vobec v tom kastliku je tolko miesta na ten modul..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš práve veľmi výhodnú polohu na výjazd do Čiech do nejakej firmy, kde by ti to spravili.. 

 

Ak by sa to tam nezmestilo, asi by nedokázali spraviť video.. či? Prípadné hrkanie je ten najmenší problém, to už aj sám budeš vedieť nejak zafixovať.....

https://www.facebook.com/dvadin/videos/2201229593244031/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam:

 

kompatibilní s vozy: Volkswagen: golf 7 (VII), Sportsvan, Passat B8, Tiguan, Touran, BR Variant
Škoda: Superb III, Octavia III, Kodiaq
Seat: Ibiza, Toledo, Ateca, Leon

 

Minimálně Golf, OIII, Superb, Toledo, Leon a Ibiza používají stejnou jednotku "Bolera" jako FIII, zkuz mu napsat, nejspíš mu to bude jen chybět ne výpisu. Ibiza minulé generace je totiž stejná platforma jako FIII, stejně tak tam nemá Rapid, což je až na vzhled stejné auto jako Rapid a oba (od určitého roku) používají stejný Infotaiment jako FIII.

 

EDIT: podmínkou pro instalaci toho systému je oddělená zobrazovací jednotka od "výpočetní", což Bolero ve Fábii splňuje. Už nevím kdo, ale někdo tady na fóru si od něj nechával instalovat celé Android rádio a pochvaloval si přístup.

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...