Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, Jindra2320 napsal:

Zdravím, porosil bych o radu.

Dnes jsem v servisu zakoupil aktivační klíč na Smartlink do Rapidu a nachal zprovoznit. Koupil jsem nový datový kabel na propojení mobilu s autem a při propojení s mobilem Xiaomi redmi 5 plus se mi na displeji radia objeví: USB datový nosič nelze přečíst. Podotýkám, že AA mám nainstalován a na mobilu normálně běží.

Poradí někdo?

A podporuje telefon mirrorlink?

Vím, že xiaomi to má jen na pár modelech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Woody pokud vím, tak on neřeší mirrorlink, ale AA(android auto), to je zcela něco jiného a na to nepotřebuje žádný tel. s mirrolinkem, ale jen telefon s androidem min. verze 5...

 

@ESkaba je třeba znát, co je to smartlink..hodně se to plete s mirrorlinkem apod. Smartlink je funkce, kterí obsahuje tyto části Mirrorlink, apple carplay a android auto. Mirrorlink zrcadlí obsah telefonu na infotaimentu, ale na to je potřeba mít telefon, který mirrolink podporuje a těch moc není. Na android auto je potřeba mít telefon s androidem min. verze 5 a vlastně funguje jen na přenos navigace z mobilu do infotaimentu, v současné dobe bud navigace Waze nebo google map..a je třeba mít tu aplikaci AA nahranou v mobilu a pak propojením kabelem s mobilem se přenáší navigace na displej infotaimentu, apple car play je něco podobného jako AA, ale pro telefony Apple..aktivace této funkce stojí v AS cca 5.500,- a je třeba si to předem ověřit dle VIN, zdali je to ve vašem voze možné.

 

Pořád si ale myslím, že jsme mimo téma a smartlink by se měl řešit v tématu, který je o smartlinku, už včera sem @Pawouk admin nakoukl a měl poznámku, tak jsem zvědavý, kdy to tady zatrhne. @ESkaba já chápu, že jsi nováček a ještě se tak neorientuješ, ale je třeba si pořádně přečíst pravidla fora a ty dodržovat a najít si vždy téma, kde se ta problematika probírá a pokud žádné nenajdeš, tak si můžeš sám nové téma založit, ale je chyba se ptát na něco někde, co s tím nesouvisí. Zdejší admin má oči všude a velmi tohle hlídá, možná to brzy sám poznáš :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj

pročítal jsem toto i ostatní vlákna a pochopil jsem jsem že, výměna Swing bez BT za Swing s BT možná je. Vím jaký Swing koupit + kabel s mikrofonem. Vyměnit a doinstalovat kabel zvládnu asi sám. Kontaktoval jsem asi 10 různých servisů a všude mi řekli, že mi nové rádio nenakódují. Nenašel jsem ale nikoho kromě uživatele wirer, kdo by tuto výměnu skutečně provedl a na Slovensko se mi jezdit nechce. Nemáte někdo kontakt na servis v ČR, který by toto nakódování radia, aby plně fungovalo s autem (tlačítka na volantu, maxi DOT, atd.) provedl?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@macan32 ano, bohužel těch servisů, které to nové rádio dokáží nakodovat je asi minimum, nikomu se do toho nechce...kde to dělají a bylo tam i pár kluků s tímto je Autonova Brno, ale asi zprostředkovaně přes někoho, když se tam asi jen tak zavolá, tak asi taky odmítnou, ale to nevím určitě..a stejně v Brně ještě druhý servis  Autocentrum K.E.I..myslím, že stejně tak přes někoho..o jiných nevím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zdravím, potřeboval bych poradit.

 

Mám Fabii III, v ní rádio Swing/Swing Plus a zajímalo by mě, jestli je způsob, jak propojit a přehrávat hudbu z iPod Shuffle 4. generace (dá se propojit jen skrz jack kabel).

 

A k tomu  ještě obecně, jaký kabel použít, abych propojil telefon s rádiem skrz jack kabel, ne jen přes BT.

 

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdar klucí.

Chtěl bych poradit. Po zakoupení roční káry F3 jsem zjistil, že má sice super větší rádio, ale to co jsem chtěl (zrcadlení telefonu) , tak nejde. 
Funkce je zablokovaná a dočetl jsem se o 5000Kč.  Stačil by mi jen mirorlink, nepotřebuji android auto, dá se nějak zapnout, aby to zdcadlilo jen telefon?

Jedná se o Swing+. Děkuji 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak ti tvoj Swing+ podporuje dodatočnú aktiváciu Smartlinku (tipujem, že je nutná koncovka J), aktivácia jedine cez servis. Za 5000kč budeš mať aktivovaný celý Smartlink = Mirrorlink, AndroidAuto, CarPlay... čerešničky si nemôžeš vyberať.

 

//Smartlink naozaj funguje aj pri Hčkovom Swingu+..

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Nema niekto fotku/100% info ci Swing (klasicky z predFL) dokaze zobrazit predne senzory? Swing+ viem, daval som vyssie. Zaujima ma len Swing. Dik

 

Edit: prislo mi na IG, cize je to mozne

IMG_20200807_085744_949.thumb.jpg.17bf62a826cb811dad1a7b847d6f2d2b.jpg

Editováno: , autor: wirer
Vyriesene
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

 

Ve fabii máme 6V0 035 871H , ale bez smartlinku (pri pokusu o spusteni smartlinku to odkazuje na prodejce).

 

Chtel bych tam pritelkyni nacpat car play - je mozne u tohoto swingu v servisu aktivovat smarlink s carplay (za prislusny obulus... vim to to u nekterych aut a radii slo .. ale nevim, jestli v tom to pripade).

 

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jsem psal v sz. Radio od výroby v autě s hláškou kontaktujte prodejce  jde aktivovat za cca 5000 v servise. Pokud se radio dostalo do auta po blues nebo starého swingu tak tam bude stejná hláška ale aktivace nepůjde.

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...