Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Aj Swing+ bolo mozne aktivovat AUX. Cize ako bolo spominane, vybrat radio, podla schem dopojit par kablikov a spodny panel kde je USB a 12V zasuvka vymenit za trn, co ma v sebe AUX. Nakodovat a je to. Ako sa to bude ale spravat pri malych BT zariadeniach urcenych do AUX portov, to netusim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
V 26. 7. 2022 na 8:18, tom01 napsal:

Právě jsem nalepil na zkoušku na displej toto:

https://www.aliexpress.com/item/1005003875555195.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.676b1802LrXPpA

Mám to v autě pár dní, takže teprve sbírám zkušenosti. Když je infotaiment vypnutý, tak to lépe vypadá jak je to lesklé a neulpívají na tom tolik otisky prstů. Párkrát mi to ale při jízdě od slunce hodilo pěkná prasátka (odlesky) do očí. Taky se mi zdá, že to otupilo odezvu displeje na dotyk prstu. Uvidíme, budu dál testovat, když mě přdevším odezva na dotyk prstu rozčilovat, tak to strhnu a půjde to do koše...

20220724_122038.jpg

Dnes jsem to strhnul z displeje dolů. S tím sklem dotykové ovládání prostě blblo, což není při ovládání za jizdy nic moc bezpečného, když se něco musí zkoušet x-krát. Bez toho skla funguje dotykový displej skvěle. Takže moje zkušenost je, že jsou to vyhozené peníze 😳, už je to v popelnici 🤣

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak update: 
Zjistil jsem, že po připojení iphonu k radiu pomocí USB je přehrávání písniček možné a to i přes spotify. Neměl jsem možnost to vyzkoušet, jelikož iphone nevlastním. Přišel jsem na to náhodou když jsem jel s kamarádem a potřeboval nabít telefon. Po spojení to začalo samo od sebe hrát.. Bohužel po připojení mého samsungu s22 to píše nejdříve zařízení není čitelné po jeho potvrzení volby připojení to následně píše, že nemá žádné soubory k poslechu. Pár mp3 jsem zkoušel nahrát, ale pravděpodobně je to něčím omezené, jelikož některé to nechtělo ani přehrát. Spotify když zapnu tak to hraje v telefonu, v rádiu nikoliv. 
Nicméně když to jde na tom iphonu, tak se mi nechce věřit, že to na adroidu nepůjde. Nebo jestli se musí stáhnout nějaká appka, kterou třeba ten iphone už v sobě má.. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po kabelu mě to hrálo, bralo to mobil jako usb. Musí se ale v telefonu u usb povolit přenos souburů. Apky jako dpotifi po kabelu nikdy. Nejvic jsem ale používal bt audio. Automaticky se zaplo při zapnuti radia a připárování mobilu a to jak z paměti telefonu tak se starovala i apka.  Prostě to posledni co hrálo při poslední jizdě. Teď přes AAW v AA to funguje ještě lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to úplně není to co jsem chtěl slyšet.. 
BT bohužel nemám, toto byla asi nejlepší možnost, ale co se dá dělat.
S tím, že jsem stávající vyměnil za S22 už odpadá i domontování auxu. Nejlevnější varianta bude asi tedy přejít na apple. 
Každopádně děkuji za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj, mám dotaz. Mám MR2022 a na rádiu se mi při spárování přes BT zobrazí kontakty, ale bez fotky kontaktu. Jen jméno a příjmení. Jde to nějak udělat, aby u kontaktu pokud má fotku se ta fotka zobrazila i na displeji Swingu?

A u rádiových stanic dtto... 

Děkuji za odpověď 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Martin37 nechci tě nějak odrazovat, ale cestu do AS si klidně odpusti..tam se nedozvíš nic, max. to, že nic nejde..tohle se řeší neofiko cestou..sehnáním správného rádia a výměnou a pak se do AS jezdí jen na aktivaci...na mirrorlink zapoměň, to je dávno mrtvý projekt, naprosto k ničemu..řeč je o smartlinku a případném zrcadlení třeba navigace na displeji infotaimentu, ovšem nyní je údajně problém zprovoznit neofiko smartlink u Swingu+, dříve to dělala jedna firma, ale ta už to nedělá..takže dostat dodatečně smartlink v tété době znamená jen výměnu za Bolero a Amundsen, ale tak značně stopnou náklady, nebot se musí úplně předělat palubní deska, protože uchycení Swingu a Bolera s Amundsenem jsou zcela rozdílné...

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

dnes som si pustil cez bluetooth z mobilu hudbu v radiu swing plus. a ozýva sa take divne chrapcanie. robi to len pri hudbe cez bluetooth . pri pocuvani radio stanic to hra úplně normalne. hladat chybu niekde na trasę mobil radio alebo to może byt nejaka softwarova chyba ?  stało sa to uz niekomu ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...