Přejít na obsah

Alternátor


alpha

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Koukám 100% profesionální opravy na všech frontách :ble:ble:ble:ble Kdyby ty auta mohly fackovat laugh.giflaugh.giflaugh.gif Je to uplně jendoduchý bez deformace čehokoliv vytáhnu altík do 10 minut když se budu snažit a 15 na pohodu.Co zkusit přemýšlet a chvíly koukat :)A pak zkusit povolit viskospojku? laugh.giflaugh.giflaugh.gif Jeden šroub se povolí a je to rychlejší než vylamovat žebra ohybat šroub a podobný prasárny.

Jj 90 tis to už může byt total KO už sem jedno takový auto zažil kotva KO uhlíky nic moc. Prostě škoda pro ČR a španělský Valeo kol9:skoda:

Tak dnes mi také odešel alternátor a musím uznat, že demontáž byla za 15 minut ... :-) Tento návod co je výše napsaný, doporučuji ... :kol-47:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Radši bych to rego nekupoval, ideální je rovnou vyndat altík ven, což jde na 2,8 dobře. Odnést ho přímo na repas. Ono je pěkný vyměnit jen rego, ale na repasu mají na altík stolici, komplet to zkontrolují a vymění co je potřeba. Ano, jak píše Casy, většinou odejdou uhlíky na regu, ale je lepší to vyndat a ať to udělá přímo firmička, která to dělá. Třeba tam budou potřeba vyměnit nějaké diody, nebo třeba i ložiska. Hlavně nevím jak u Vás, ale u nás je to levné a dělají to do 24hodin a za pěkný peníze. Jelikož mají odběry, tak i to rego bude levnější

Určitě ale nejdříve zkotroluj kabely k altíku - ten tlustej co vede k akumulátoru to asi nebude, ale zkontroluj konektor s těma slabýma kabelama. Až pak ven

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec takový prachy bych za to nedal, u nás to stojí stejně jako u Žraloků a to za dva a půl Ti ještě líbaj boty. Už jen tahle hovadina, že odešel rotor, uhlíky a diodový mustek - všechno najednou samozřejmě. To už zbývá akorát obal ne? :kol-48: , ten samozřejmě neodešel, protože je vidět. Někdo si zase pěkně namastil kaspu - hnus hnusů taková nehorázná cena.

Vyfoť účet, musí tam být vidět komplet rozpis materiálu a kolik za práci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obvolal sem tady kolem ostravy snad 5 auto elektrikaru a nikdo nesel pod 4000kč, v připadě když pujde o nejhorsi variantu. Ten repas stal 3600kč, a za montáž si vzali 500kč. Kolem 11-12h si pro to jedu tak snad dostanu i nejakou fakturu s rozpisem. Samozrejme co se vymenilo vevnitr ve skutecnosti se asi nedozvim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolego 4 tisice bych za to nedal. Jsi z F.M mas to asi 40 az 50 km do Slatiny je to kousek za Bilovcem hned prvni barak v obci bydli tam autoelekrikar a ten tyto veci dela na pockani a i se zarokou kolega tam nedavno byl a za vymenu uhliku a diody dal 600kc. Mel to za hodku i s kavou a pokecem Cus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...