petrjanik Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Zdravím, měl bych drobný dotaz .. jak nejjednodušeji odpojit zásuvky 12V v Roomstru, především zadní .. kudy tedy vedou kabely, reps. kde jsou jak zapojeny. Zásuvky mi aktuálně vyhazují pojistku a mám podezření, že to dělá zadní, tak ji chci zkusit odpojit - používám minimálně tudíž by to nevadilo. Díky za rady .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali_HTP Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Nerozsypala sa ti v niektorej nejaká nabijecka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrjanik Posted November 1, 2014 Author Share Posted November 1, 2014 to ne, z ničeho nic mi jednou přední nešla, tak jsem zjistil, že je spálená pojistka .. pojistku jsem vyměnil a fungovala .. pak cestou na dovolenou s lednicí na konci cesty opět pojistka v háji .. pak opt vyměněna pojistka a bez zatížení opět spálená .. teď tam mám menší pojistku a překvapivě drží .. prostě bez zjevné příčiny to začalo blbnout, tak hledám způsob jak nejjednodušeji bez velkého rozebírání zkusit odpojit jednu (zadní), kde to vypadá že není košer .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pali_HTP Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Skor ako problem v zasuvke by som videl problem v predrate izolaci kabelaze kde nahodile + prerazi na kostru... Chcelo by to vedet ci na tom okruhu nevisi ese neco jine co by to mohlo delat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jipol57 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Na té pojistce jsou jen zásuvky. před FL a po FL taky. A u krátké Fab. jen jedna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts