Pajuslimbus Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Ahojte, omlouvám se, jestli podobné téma existuje, ale nepovedlo se mi najít něco vhodného na tento dotaz. Mám problém s větrákem výdechů v kabině. Nejdříve větrák klepak, dle intenzity otáček - čím rychleji tím hlučnější to bylo - domníval jsem se, že jde o ložisko větráku a výměnou se to vyřeší. Po týdnu přestal větrák frčet úplně. Tzn absolutně nevětrá. Auto má solární šíbr a když svítí slunce tak větráky při vypnutém motoru jednou. Na pomalu, klepou a už jedou. Ale jak nastartuju - tak hrobový ticho. Někdy se stane, že po 20 minutové jízdě se větrák probere a najednou se rozjede tak, jak jsou nastavené otáčky větráku na climatroniku.Pokud nejedou, mohu intenzitu nastavovat jak chci a k chodu větrák prostě nedonutím. Nesetkal se někdo s tímto problémem? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUP1 Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Jo setkal. Pravděpodobně uhlíky na větráku. Rozeber a podívej se. Problém můžeš oddálit napružením (ale jen lehce!) pružinek na uhlíkách a lehkým promazáním (stačí stříknout lehce třeba Wédéčko) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
microb Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 V 7. 11. 2014 na 16:06, SUP1 napsal: Jo setkal. Pravděpodobně uhlíky na větráku. Rozeber a podívej se. Problém můžeš oddálit napružením (ale jen lehce!) pružinek na uhlíkách a lehkým promazáním (stačí stříknout lehce třeba Wédéčko) Zdravím, mám takový problém, klimatizace climatronik, normalne funguje cca 1 hod, po hodine z niceho nic prestanou jit vsechny ofuky, ale moturek jede, po cca hodine se to zase normal rozjede, cim by to mohlo byt? Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
microb Posted July 15, 2017 Share Posted July 15, 2017 tak dik, jdu zkusit juknout sam...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts