Přejít na obsah

Zapůjčení náhradního vozidla


Doporučené příspěvky

Poradte prosím.Manželka odřela nárazník a blatník.Chci to nechat opravit v autorizovaném servisu.Řekli jí cenu asi 8tis.Mám havarijní pojištění s 1% spoluučastí tak oprava půjde z toho.Otázka je,máme nárok na náhradní vozidlo,které by bylo zaplaceno z havarijní pojistky?Mám klasické havarijní pojištení,ale přesné podmínky nevím.Má někdo s tímto zkušenost?Auto tam bude asi 4 dny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Takže  jen doplním.Zapůjčení náhradního vozidla u ČP standartně ve smlouvě není.Musí se to připojistit,pak tam jsou limity pro půjčení 10,30 a 50tis kč.U toho nejnižšího mi paní řekla,že by se pojistné zvýšilo asi o 500kč ročně.

 

Ono je to s pojistkami dost složité. Vždycky na nějaký obdobný případ člověk narazí, až když nastane problém. ČP je stabilní a má u nás na trhu sice svou tradici, ale určitě byste měl zkusit srovnat havarijní pojištění na internetu, třeba i přes letité sbírání věrnostních bodů nebudete mít tak dobrou cenu jako jiné pojišťovny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Takže manželka opět nacouvala do sloupku.Tentokrát s druhým autem.Je tam promáčklý nárazník,blatník a světlo.Cena opravy odhadnuta na 30 tis kč.Já osel měl pořád za to,že na Fábii máme spolučast 5tis a včera jsem studoval smlouvu a mám jen 1000kč,tak to se mi ulevilo.Auto je taky na uvěr u Škofinu a tenkrát u tohoto uvěru byla možnost jen pojištovna Alianz.Vždy jsem měl ČP ale ta k tomu uvěru nešla.A světe div se,u Alianz mám v havarijce i možnost zapůjčení náhradního vozu na 5 dni,s půjčovným max 1000kč na den.O toto jsem určitě zvlášt nežádal jak jsme kupovali auto.Tak bud to tam k tomu prodejce přidal,nebo to ma Alianz standartně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...