Zuzanata Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ahojte! chcela by som poprosit o radu. Mam fabiu 1.9sdi (2002). Auto jazdilo bez problemov, v den ked prestalo som odjazdila cca 30 km, zastavila som na 10min a ked som chcela znovu nastartovat tak motor tocil, ale nechcel naskocit. Auto som odtiahla do servisu, kde mi po diagnostike mechanik povedal, ze problem je niekde vo vstrekovacom cerpadle. Tak som sa chcela poradit, ci nahodou niekto nemal podobny problem. A ci to nemoze byt len problem s cidlom alebo v niecom inom. Dakujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubo44 Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Tak by sa dalo k fomu vyjadriť keby si sem napisala čo diagnostikovali a ake chybove hlašky tam boli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sumy Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Zdravím, mám fabii 1.9 SDI rok 2000, najeto 180 000 km v poslední době se stále častěji při otočení klíčku do první polohy vůbec nerozsvítí žhavení (potom v druhé poloze točí s motorem ale nikdy nechytne). Obvykle stačilo chvilku počkat a při dalším pokusu se po otočení do první polohy žhavení rozsvítilo a žhavilo po dobu určenou dle okolní teploty a potom vždy motor nastartoval.V současnosti je každé druhé startování podmíněno sledováním kontrolky žhavení, toto je první závada na motoru za posledních 7 let, nevíte někdo co je příčinou této závady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek 835 Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Ahoj příčin může být víc,ale než spekulovat raděj bych ti poradil diagnostiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts