Přejít na obsah

Sedačky - žmolenie látky v RS-e


BlueRS

Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

 

 

dnes som reklamoval poťah na sedadle vodiča, presnejšie sedák, kde sa mi začali na povrchu látky tvoriť také vlásočnice a žmolky s takými gulôčkami na konci. Nafotili si to a poslali na vyjadrenie, tak uvidíme reakciu ŠAS. Avšak už som sa dávnejšie v jednej z recenzií na novú RS-u sa dočítal, že poťahová látka je veľmi nekvalitná. Mám aj Seat Leon FR, r.v. 2012, materiál poťahu sedadla: látka - alkantara a tie sedačky mám stále ako nové, takže kvalita poťahov v novej RS-e je veeeľmi úbohá. Som zvedavý, ako bude sedačka vyzerať za rok, teraz po pol roku a najazdených 19000 km je to na zaplakanie.  :kol-26:  :kol-26:  :kol-26: 

 

 

 

Čaves   

post-87590-0-83996500-1415644360_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám RS. Mám textilní sedačky. Mám najeto 19000 a levá strana sedačky řidiče je odřená a plná žmolků. Je jasný, že zrovna tohle je hodně namáhaná plocha, ale tak sakra měli na to myslet. Vůbec jsem nepřemýšlel nad tím, že bych to reklamoval, protože řeknou, že je to provozní opotřebení, nebo že si za to můžu sám. Sem teda zvědavej jak kolega dopadne s reklamací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte, 

 

 

ospravedlňujem sa, ale zabudol som spraviť fotku - zajtra pridám. Inak nijako ten poťah podľa mňa sedením neničím - veď ten sedák je určený na sedenie, a práve že sa snažím ho /celé auto/ mať ok a dávam si pozor na prípadné mechanické poškodenie, v zadných vreckách som nikdy nič nenosil, takže si to neviem vysvetliť. Ale ako som už napísal, mám aj iné auto Seat Leon FR, 125kw /40000km/, a tam je alkantara v strede a látka po bokoch stále ako nová...zaujímalo by ma fakt, ako to bude vyzerať za 4 roky, keď je ten poťah už teraz o ničom.  

 

 

Ahojte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

 

 

takto nejako to vyzerá, tiež som sem dal šev v prednej časti sedadla, na tom je to viditeľnejšie ešte viac. To akože "biele" sú tie žmolky, za tým je vidieť aj také ako keby jemné chĺpky, ako na nejakej deke...čakám na odpoveď. 

 

    

post-87590-0-37043700-1415808690_thumb.j

post-87590-0-55416000-1415808700_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

No, to je smola, kto by to bol povedal, že sa bude látka žmolkovať - hlavne keď sa jedná v podstate o nové auto, resp. nový model. Mám zato, že sa na kvalite materiálov dosť šetrí, predpokladám, že facelift dostane kvalitnejšie materiály, minimálne čo sa týka poťahov a výplne dverí. Ja som ešte poťah nestihol vymeniť, ale myslím, že na budúci týždeň to budú robiť, tak to sem potom nafotím, už teraz mám však stiahnutú r.ť, či to bude spravené dobre a či to hlavne bude držať tak ako z výroby. A samozrejme, či sa látka už nebude žmolkovať po ďalších 15 tisícoch... :kol-140:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Co jsem koukal na RSka, tak opravdu je to s kvalitou bídné. Jdou vůbec koupit do RS ka klasické textilni potahy míto těch kožených, respektive koženkových+látka? Prostě jen látkové?? V konfigurátoru skoda auto to nelze vyspecifikovat. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...