Combi2002 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Ahoj, taky vás štve umístění 12V zásuvky vedle ruční brzdy? Když připojíte navigaci plete se vám tam kabel okolo páky řazení? Když jsem dodělával nějaké věci do auta tak jsem to vyřešil takhle. Dodělal jsem si dole pod palubkou novou zásuvku. Ideální místo, alespoň pro mne. Zapojeno na neobsazenou pozici v pojistkovce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimmi Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Super,to by som potreboval aj ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Combi2002 Posted January 12, 2015 Author Share Posted January 12, 2015 Nic jednoduššího než se do toho pustit není. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ja som to napchal do schránky pred spolujazdcom a v pohode. Ak nabíjam mobil, zavriem a nie je na očiach aj keď si odskočím z auta. Kabel na navi ťahám popri pravom A stĺpiku a popod okno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Už je tam mám nějakej párek. Jak vlevo tak vpravo http://forum.skodahome.cz/topic/38113-hrášek/?p=1152110 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
centris610 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Byl by někdo na Pardubicku, kdo by mně ji tam taky takhle pěkně umístil? v el. se nevyznám a nemíním se do toho pouštět .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimmi Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 A čo ak sa to zapojí ako paralelka s tou pôvodnou vedľa ručky,s tým že tá vedľa ručky sa nebude používať takmer vôbec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffin Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 V pohodě nic se neděje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts